Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ της... ώρας - Ποιος επανέρχεται στην 11άδα - "Αν θες να κάνεις έκπληξη δεν..."
| 2021-09-17 14:26:00

Ρεπορτάζ της... ώρας στον ΠΑΟ - Ποιος επανέρχεται στην 11άδα - "Αν θες να κάνεις έκπληξη δεν..."

Sportdog Team
Ρεπορτάζ της... ώρας στον ΠΑΟ - Ποιος επανέρχεται στην 11άδα - "Αν θες να κάνεις έκπληξη δεν..."

Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στα πλάνα που ετοιμάζει για αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Την εκτίμησή του για το πώς περιμένει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ αλλά και το τι μπορεί να «σημαίνει» αυτό, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αν ο ΠΑΣ παίξει όπως ο Απόλλωνας και το κάνει καλά, ο Παναθηναϊκός μπορεί πάλι να δυσκολευθεί στην αρχή. Θα πρέπει να έχει πάρα πολύ μεγάλη υπομονή, γιατί θα βρει μια ομάδα καλά οργανωμένη, για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Θα δούμε στο ματς στα Γιάννενα τι μπορούμε να περιμένουμε στην συνέχεια. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, το πράγμα αλλάζει, πάει με άλλη ψυχολογία κόντρα στον Άρη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην δήλωση του Ηρακλή Μεταξά, ότι ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» ετοιμάζει μια έκπληξη στο «τριφύλλι», τονίζοντας ωστόσο πως όταν θέλεις να κάνεις έκπληξη ως αντίπαλος, δεν την ανακοινώνεις.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Πούγγουρας θα ξεκινήσει αντί του Σάρλια στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ενώ Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης και Παλάσιος «παλεύουν» για μια θέση, αν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags