Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν είναι αυτός που πρέπει ο Ολυμπιακός - Έχει μπερδευτεί ο Μαρτίνς - Αυτός θα φέρει εκατομμύρια"
| 2021-09-17 17:58:00

"Δεν είναι αυτός που πρέπει ο Ολυμπιακός - Έχει μπερδευτεί ο Μαρτίνς - Αυτός θα φέρει εκατομμύρια"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι αυτός που πρέπει ο Ολυμπιακός - Έχει μπερδευτεί ο Μαρτίνς - Αυτός θα φέρει εκατομμύρια"

Ο... τσαπατσούλης και ποιος "βαράει μπάμπα-μπούμπα" την μπάλα; Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για την εμφάνιση και τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στην Αντβέρπ, εξηγεί τι δεν του αρέσει και γιατί περιμένει βελτίωση σε έναν μήνα.

Ολυμπιακός: Με τη γλώσσα τής αλήθειας μίλησε στο sportdog o Νίκος Βαμβακούλας, για το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με την Αντβέρπ αλλά και τους παίκτες της ομάδας.

 

Ποια είναι η άποψή του για την εικόνα του Ολυμπιακού, ποια για τον Πέδρο Μαρτίνς και ποιον παίκτη χαρακτήρισε "ποιότητα" που θα ήθελαν όλες οι ομάδες στο ρόστερ τους;

 

Ο απαντήσεις στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportdog...

 

"Δεν είναι αυτός που πρέπει ο Ολυμπιακός - Βαράει την μπάλα μπάπα-μπούπα - Σε ποια θέση παίζει;"

 

"Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι και θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει επειδή έχουν έρθει νέοι παίκτες και ακόμα δεν έχουν μονταριστεί. Παίζοντας σιγά-σιγά θα δείξει άλλο πρόσωπο, άλλωστε υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τα ελληνικά. Το ευτύχημα είναι ότι κέρδισε την Αντβέρπ αλλά δεν είχε καλή απόδοση, ήρθε Χ όμως και το άλλο παιχνίδι τού ομίλου και αυτό είναι καλό. Πιστεύω ότι έχει χρόνο από εδώ και πέρα, που θα αρχίσει το πρωτάθλημα, για να βρει ο Μαρτίνς τους παίκτες και να κάνει μια καλή 11άδα στην ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο παλαίμαχος άσος.

 

Πώς είδατε τον Σισέ εναντίον της Αντβέρπ;

 

"Ο Σισέ πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, εκεί που δεν είναι καλός είναι στην τακτική. Και τι εννοώ: Παίρνει την μπάλα, τη βαράει μπάπα-μπούπα από εδώ και από εκεί. Ενώ είναι ψηλός, δυνατός, καλός, χρειάζεται να γίνει πιο προσεκτικός σε αυτόν τον τομέα".

 

Οι δύο Καμαρά;

 

"Ο Αγκιμπού φαίνεται ότι σε κάποια διαστήματα έχει τα προσόντα για να βοηθήσει. Δεν ξέρω όμως αν παίζει δεξιός εξτρέμ, αν παίζει χαφ, δεν ξέρω τη θέση του. Ο Μαντί, από την άλλη, είναι ποιότητα στον Ολυμπιακό, αυτός θα φέρει πολλά λεφτά όταν πουληθεί".

 

"Αυτός είναι ποιότητα, τον θέλουν στην ομάδα τους - Λίγο τσαπατσούλης ο... - Για αυτό έχει μπερδευτεί ο Μαρτίνς"

 

Εναντίον της Αντβέρπ είδαμε τον Αραμπί να επιστρέφει στα γκολ και, μάλιστα, με τον τρόπο που ξέρει μόνο εκείνος να σκοράρει.

 

"Είναι ποιότητα ο Αραμπί, είναι επιθετικός που δεν περιμένει τα χαφ για παράδειγμα. Γυρίζει, παίρνει την μπάλα, σκοράρει με δολοφονικό ένστικτο. Νομίζω ότι είναι ο επιθετικός που θέλουν όλες οι ομάδες στο ρόστερ τους. Βέβαια ήρθε μεγάλος στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν κι άλλοι επιθετικοί που ήρθαν μεγάλοι σε ηλικία αλλά άφησαν το στίγμα τους στον Ολυμπιακό, όπως ο Γκόγκιτς ή ο Κοβάσεβιτς για παράδειγμα".

 

Η θέση που γνωρίζετε άριστα είναι εκείνη του μπακ - Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Ρέαμπτσιουκ που ήταν σταθερά καλός και εναντίον τής Αντβέρπ σκόραρε κιόλας;

 

"Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, είναι λίγο τσαπατσούλης βέβαια, αλλά είναι πάνω-κάτω διαρκώς. Το μόνο που του λείπει είναι η σωστή σέντρα. Αλλά θεωρώ ότι όπως όλος ο Ολυμπιακός έτσι και αυτός θα βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός".

 

Υπάρχει μια αντίληψη ότι παρουσιάζεται μπερδεμένος ο Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή αγωνιστική περίοδο, από τα καλοκαιρινά προκριματικά μέχρι τώρα.

 

"Μπορεί να έχει μπερδευτεί γιατί έχει πολλούς παίκτες, να προβληματίζεται για τους καινούργιους. Δεν έχει δείξει ακόμα ο Ολυμπιακός όσα είχαμε συνηθίσει. Θέλουν όλα υπομονή. Ο Μαρτίνς βλέπει, ξέρει, πιστεύω σε έναν μήνα θα είναι διαφορετική η ομάδα. Αλλά δεν θέλω να βλέπω άλλον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και άλλον έξω. Θέλω να βλέπω έναν Ολυμπιακό που να παίζει δυνατά και με τσαμπουκά, γιατί όλοι κυνηγούν να τον κερδίσουν. Πρέπει να το καταλάβουν και οι παίκτες αυτό".

 

Τέλος, θα μου πείτε δύο λόγια για τους υπόλοιπους του πρωταθλήματος;

 

"Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί φέτος, ακόμα και οι μικρές ομάδες. Στους μεγάλους ο ΠΑΟΚ έφερε τον προπονητή που πήρε πρωτάθλημα, ο Άρης έφτιαξε επίσης πολύ καλή ομάδα, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τα περσινά χάλια, η ΑΕΚ έκανε 14 μεταγραφές - Αν και δεν σημαίνει ότι θα πιάσουν όλες οι μεταγραφές της. Άρα δεν θα είναι όπως πέρσι το πρωτάθλημα, δεν θα θα τελειώσει τόσο νωρίς. Να καταλάβουν και οι παίκτες και όλοι ότι δεν παίζουν μόνοι τους". 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρτίνς έχει απωλέσει τις σταθερές του - "Έγκλημα" με Ελ Αραμπί - Εκνευρίζει Σισέ-Μπα ο Σωκράτης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags