Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι θα γίνει με τον Μάνταλο στην Ένωση
| 2021-09-18 14:00:00

"Καμπανάκια" στην ΑΕΚ για κορυφαίο άσο - Ψάχνει άμεσα λύση ο Μιλόγεβιτς - Ανατροπή με Μάνταλο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Καμπανάκια" στην ΑΕΚ για κορυφαίο άσο - Ψάχνει άμεσα λύση ο Μιλόγεβιτς - Ανατροπή με Μάνταλο!

Ο… φευγάτος αρχηγός και ο ακριβοπληρωμένος που δεν παίζει. Ο Σέρβος κόουτς καλείται να διατηρήσει το καλό κλίμα εντός και εκτός ομάδας, όμως η εξίσωση είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα. Τι συμβαίνει με τον Σέρχιο Αραούχο και γιατί ο Πέτρος Μάνταλος τα έφερε όλα τούμπα; Διαβάστε στο Sportdog!

ΑΕΚ: Μπορεί να ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της Super League, σημειώνοντας τρία γκολ απέναντι στον Ιωνικό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει… πονοκεφάλους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο Σέρχιο Αραούχο, σε τρείς συμμετοχές ως τώρα στα προκριματικά του Conference League και πρωτάθλημα δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, κάτι που έγινε και στα φιλικά που αγωνίστηκε και δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν. Άλλωστε ο Αργεντίνος στις προηγούμενες παρουσίες του με τα Κιτρινόμαυρα είχε σκοράρει 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και σίγουρα όλοι γνωρίζουν πως μπορεί να κάνει την διαφορά.

Στα Σπάτα δεν είναι λίγοι που θεωρούν πως ο Τσίνο είναι ιδιαίτερα αγχωμένος, ώστε να μπορέσει να δικαιώσει τους πάντες για το γεγονός ότι δόθηκαν 1,46 εκατομμύρια για να έρθει με κανονική μεταγραφή στην Ένωση. Πάντως παρά το γεγονός πως ο Αργεντίνος μπορεί να νιώθει πίεση για αυτό και συνήθως χρειάζεται λίγος χρόνος για να πάρει… μπρος, το σίγουρο είναι πως ο Σέρβος τεχνικός προβληματίζεται έντονα.

Ακόμα μια δύσκολη εξίσωση που πρέπει να λύσει ο Μιλόγεβιτς είναι και η θέση του επιτελικού χαφ. Μπορεί να οι πάντες να θεώρησαν φυσιολογικό το γεγονός πως ο Πέτρος Μάνταλος ήταν βασικός στην πρεμιέρα της Super League, μιας και ο Ντάρκο Γέβτιτς δεν είχε παίξει ούτε καν σε φιλική αναμέτρηση, όμως αυτό δεν είναι κάτι που δεδομένα θα συμβαίνει. Βέβαια ο αρχηγός της Ένωσης δείχνει αναγεννημένος τον τελευταίο καιρό. Στο φιλικό με τον Βόλο πέτυχε δύο τέρματα, ενώ και στα 68 λεπτά που αγωνίστηκε με τους Νιακιώτες είχε ισάριθμες ασίστ.

Ένα ακόμα που πρέπει να βάζουμε είναι το γεγονός ότι ο Έλληνας μέσος είναι ο ηγέτης και αρχηγός των Κιτρινόμαυρων και άνθρωπος που μπορεί να δώσει στους νεότερους να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Όλη αυτή η άνοδος του Πέτρου Μάνταλου θα ήταν κάτι που θα έκανε τον Μιλόγεβιτς να τρίβει τα… χέρια του, όμως παράλληλα με τα ίδια… γκάζια ήρθε και ο Ελβετός στην ομάδα. Και μιλάμε για έναν παίκτη που έχει καλό ρυθμό, μιας και το αγωνιζόταν κανονικά με την Ρούμπιν στη Ρωσία και απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και τότε η επιλογή που θα πρέπει να κάνει ο Σέρβος τεχνικός θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Βέβαια αυτό που ξέρουμε από την παρουσία του Μιλόγεβιτς στους πάγκους των ομάδων που έχει βρεθεί είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ δίκαιο προπονητή. Έτσι είναι πολύ πιθανό να αφήσει στην άκρη το γεγονός ότι ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο αρχηγός στην ομάδα και την έχει ακολουθήσει και στις δύσκολες μέρες στην Super League 2 και να δούμε τον Γέβτιτς στην βασική ενδεκάδα μιας και ο Ελβετός είναι φανερό πως διαθέτει περισσότερο πλουραλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Έξαλλος πρόεδρος έβριζε και απειλούσε - Από την ΑΕΚ... στον Ολυμπιακό, τον "έκοψε" ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags