Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Έξαλλος πρόεδρος έβριζε και απειλούσε - Από την ΑΕΚ... στον Ολυμπιακό, τον "έκοψε" ο Μαρτίνς!
| 2021-09-17 23:06:00

Έξαλλος πρόεδρος έβριζε και απειλούσε - Από την ΑΕΚ... στον Ολυμπιακό, τον "έκοψε" ο Μαρτίνς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Έξαλλος πρόεδρος έβριζε και απειλούσε - Από την ΑΕΚ... στον Ολυμπιακό, τον "έκοψε" ο Μαρτίνς!

Η παρέμβαση της ΕΕΑ στην Αστυνομία και η "τιμωρία" Λουτσέσκου. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr για τον έξαλλο Σουπερλιγκάτο πρόεδρο, για τον Ελβετό αριστερό μπακ που προτάθηκε τόσο στην Ένωση όσο και στον Ολυμπιακό και ο φοβικός και άυπνος προπονητής του ΠΑΟΚ.
 

1η) Χαμός... Πανικός...Κραυγές...Αστυνομική επέμβαση! Το σκηνικό αυτό, ασυνήθιστο για υπόθεση επαγγελματικής ομάδας, στήθηκε στο υπουργείο Παιδείας και είχε ως κεντρικό πρωταγωνιστή το "αφεντικό" του εν λόγω ιστορικού συλλόγου της Ρόδου!!

Πάμε στο ρεπορτάζ: η ΠΑΕ Ρόδος, την περασμένη Τρίτη, με απόφαση της ΕΕΑ και δεν πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα της διευρημένης Super League 2 και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη για κατάθεση ψευδών στοιχείων σχετικά με το Πόθεν Έσχες  ενώ δόθηκε και παραγγελία στον Εισαγγελέα για διερευνήσει την υπόθεση!!! Σήμερα, λοιπόν, το πρωί, ο Τόνι Μαρτίνης, ισχυρός άνδρας της ροδίτικης ΠΑΕ πέρασε μια βόλτα απο το κτίριο του υποργείου Παιδείας. Και συγκεκριμένα απο τα Γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητιμού, που στεγάζονται στο ισόγειο. Και εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες-καταγγελίες έδωσε ...σόου: φώναζε,έβριζε, απειλούσε, τρόμαξε κυριολεκτικά τους υπαλλήλους,με αποτέλεσμα να κληθεί αστυνομική δύναμη για να τον απομακρύνει.

2η) Πρέπει να το φυσάει και να μην κρυώνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με αυτό που έπαθε στο Γιβραλτάρ. Αρχικά είχε αποφασίσει στην ενδεκάδα να ξεκινήσουν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι δυο νεαροί, Μιχάι και Μιχαηλίδης. Κι αυτό ήθελε να προφυλάξει τον Κρέσπο, το έκανε και με τον Βιεϊρίνια, που μπήκε στο τέλος ως αλλαγή, απο το πλαστικό χόρτάρι. Το είχε ανακοινώσει και στους παίκτες του αλλά την τελευταία στιγμή ο Ρουμάνος κόουτς φοβήθηκε και ξεκίνησε τελικά τον Κρέσπο. Το αποτέλεσμα; Βγήκε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με ενοχλήσεις, δεν μπορούσε να τρέξει και τώρα στον ΠΑΟΚ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αφού λείπει και ο Ινγκανσον. Πλάκα, πλάκα το άγχος και η πίεση στον ΠΑΟΚ έχει κυριολεκτικά κτυπήσει ...κόκκινο αφού όπως ομολόγησε μετά την λήξη  του ματς ο Λουτσέσκου, έγινε κι αυτός φοβικός αφού είχε...τέσσερα βράδια να κοιμηθεί! 

3η) Στον Ολυμπιακό εκτός από τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον Σιόβα, τον Οριέ ασχολήθηκαν και με έναν ακόμη ελεύθερο παίκτη μέσα στον Σεπτέμβριο. Ο λόγος για τον Λορίς Μπενίτο, τον 29χρονο διεθνή Ελβετό αριστερό μπακ, με τα 3 εκατομμύρια χρηματιστηριακή αξία,που έμεινε ελεύθερος από την γαλλική Μπορντό.

Ο Μπενίτο είχε προταθεί/απασχολήσει λίγο και την ΑΕΚ, που γρήγορα όμως, αποσύρθηκε γιατί θεωρήθηκε πως ήταν πολύ υψηλό το κασέ του ενώ ήθελαν να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή και τον Νο 1 στόχο τους για την θέση του αριστερού μπακ, αυτό το καλοκαίρι, τον Μοχαμάντι. Και δικαιώθηκαν αφού ο Ιρανός έριξε κατά 40% το κασέ του και την... μεγαλομανία και ήρθε στην Ελλάδα τελικά για την Ένωση. Ο Μπενίτο, λοιπόν, προτάθηκε μέσα στον...μήνα των ελευθέρων και στον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι' εξέτασαν την περίπτωση του αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν εμφανίστηκε ζεστός και έτσι "κόπηκε"
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" κορυφαίος άσος από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό πήρε τον Ροντρίγκες - Πιο… πίσω από Ρόνι Λόπες!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags