Facebook Pixel Γκάρι Ροντρίγκες - Ολυμπιακός: "Τέλος" κορυφαίος άσος από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό πήρε τον Ροντρίγκες - Πιο… πίσω από Ρόνι Λόπες!
| 2021-09-17 21:22:00

"Τέλος" κορυφαίος άσος από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό πήρε τον Ροντρίγκες - Πιο… πίσω από Ρόνι Λόπες!

BoxtoBox
"Τέλος" κορυφαίος άσος από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό πήρε τον Ροντρίγκες - Πιο… πίσω από Ρόνι Λόπες!

Ποιος αποχωρεί, το πλάνο για τον Γκάρι και πότε θα παίξει. Στο Λιμάνι δεν πήραν τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ για να μπει άμεσα και να βοηθήσει, αλλά για να καλύψει τα κενά του ρόστερ μελλοντικά. Άλλωστε, σύντομα θα έχουμε και μία ηχηρή αποχώρηση...

Γκάρι Ροντρίγκες λοιπόν. Ήταν γραφτό τελικά να γίνουν παίκτες του Ολυμπιακού φέτος οι εξτρέμ που απασχόλησαν περισσότερο πέρυσι. Μετά τον Ονιεκούρου και τον Ρόνι Λόπες ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο 31χρονος (τα κλείνει τον Νοέμβρη) Αφρικανός με το ολλανδικό διαβατήριο που μας συστήθηκε στην Ελλάδα ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Μα καλά, θα αναρωτηθεί κανείς, τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό; Γιατί παίρνει τόσους ακραίους; Μην ξεχνάμε ότι έχει και τον Γιώργο Μασούρα που λογίζεται ως βασικός αλλά και τον Μάριο Βρουσάι, ένα σημαντικό πρότζεκτ. Και φυσικά υπάρχει ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Αυτό το τελευταίο όνομα κρατήστε το γιατί είναι η λύση / απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Ο Γκάρι δεν ήρθε για να μπει... αύριο στην 11άδα του Ολυμπιακού. Αυτό ΔΕΝ γίνεται και ΔΕΝ θα γίνει. Για πρακτικούς ουσιαστικούς λόγους. Με την ευκαιρία να πω ότι μου μοιάζει ανέκδοτο αυτό που ακούω / διαβάζω ότι ο Γκάρι είναι απαραίτητος γιατί είναι εμφανώς ανέτοιμος ο Ρόνι Λόπες. Φυσικά και δεν είναι ακόμα στο σημείο που πρέπει ο Βραζιλιανοπορτογάλος. Σοβαρή προτετοιμασία δεν έκανε με τη Σεβίλλη γιατί ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση. Και τώρα τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δεν είναι πολύ μακριά ο Ρόνι.

Όμως, σκεφτείτε πως αν είναι ακόμα ανέτοιμος ο Ρόνι Λόπες που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 17/8, πως θα είναι ο Γκάρι που είναι ελεύθερος (και άρα όχι σοβαρά προπονημένος) από την 1η Σεπτέμβρη ενώ το τελευταίο του ματς χρονολογείται από τις 16/8, μία μέρα δηλαδή πριν ανακοινωθεί ο Λόπες από τον Ολυμπιακό.

Συγνώμη που θα σας χαλάσω τα εύκολα συμπεράσματα αλλά ο Γκάρι θα είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό σε 20 μέρες από τώρα... Στην καλύτερη περίπτωση. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, για να ξέρουμε και τι λέμε, δεν τον παίρνει για να μπει στην 11άδα... αύριο. Τον παίρνει με μεσομακροπρόθεσμο στόχο. Οι ερυθρόλευκοι βλέπουν την πιο «μεγάλη» εικόνα.

Την εποχή που θα φύγουν αρκετοί παίκτες για το Κόπα Άφρικα τον χειμώνα και, φυσικά, την επόμενη σεζόν που ο Ματιέ Βαλμπουενά θα πάψει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού, όσο κι αν (ενδεχομένως) θέλει να συμβεί το αντίθετο και να παραταθεί η καριέρα του.

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρτίνς έχει απωλέσει τις σταθερές του - "Έγκλημα" με Ελ Αραμπί - Εκνευρίζει Σισέ-Μπα ο Σωκράτης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags