Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έκρηξη" Λουτσέσκου στην Τούμπα - Ξεκίνησε... εμφύλιο στον ΠΑΟΚ - "Τρέχουν" για 100 εκατομμύρια!
| 2021-09-18 18:22:00

"Έκρηξη" Λουτσέσκου στην Τούμπα - Ξεκίνησε... εμφύλιο στον ΠΑΟΚ - "Τρέχουν" για 100 εκατομμύρια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έκρηξη" Λουτσέσκου στην Τούμπα - Ξεκίνησε... εμφύλιο στον ΠΑΟΚ - "Τρέχουν" για 100 εκατομμύρια!

Τα νεύρα του Ρουμάνου, η γκρίνια του κόσμου και το μπάτζετ. Η κίνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου που δείχνει πάρα πολλά για τη συνέχεια, οι... μουρμούρες για τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και οι εξηγήσεις για τις φετινές μεταγραφές και τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν για ένα νταμπλ.

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: Mεγάλη γκρίνια έχει αρχίσει στον Δικέφαλο τις τελευταίες ώρες και, δικαίως, καθώς οι οπαδοί τού συλλόγου για πρώτη φορά δείχνουν τόσο έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας. Την ευρύτερη εικόνα, τόσο αγωνιστικά δηλαδή όσο και το αποτύπωμα που άφησε με τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Είναι γεγονός, γνωστό πια, ότι ο σύλλογος ξόδεψε περί τα 100 εκατ. ευρώ τη χρονιά που κέρδισε το νταμπλ, κι αυτό από ο,τι φαίνεται το βρίσκει, τώρα, μπροστά του. Γιατί το φετινό καλοκαίρι είναι επίσης γεγονός ότι αν και η ομάδα έβαλε στα ταμεία της περί τα 20 εκατ. ευρώ μόνο από τις πωλήσεις των Γιαννούλη και Τζόλη (χωρίς να υπολογίζουμε τα 4,5 εκατ. ευρώ από την είσοδο στους ομίλους του Conference, τα τηλεοπτικά, αλλά και την παρουσία τού Σαββίδη στην ΠΑΕ), παρόλα αυτά δεν φάνηκε να υπάρχει διάθεση για να πέσουν χρήματα για την ενίσχυση.

Ναι μεν ο Λουτσέσκου είχε συγκεκριμένο πλάνο για την παραμονή παικτών όπως ο Καντουρί, ο Μπίσεσβαρ κ.λπ., αλλά δεν καλύφθηκαν πλήρως οι υπόλοιπες αγωνιστικές ανάγκες του συλλόγου (για παράδειγμα δεν αποκτήθηκε ένας παίκτης τύπου Τζιοβίνκο), ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι παίκτες που ήρθαν μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Κι εδώ είναι που θυμίζουν φωνές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει... θέμα μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης (όχι με τον Σαββίδη, αλλά με όσους ασχολούνται με θέματα που δεν άπτονται αμιγώς των αποδυτηρίων)! Μπορεί να είναι τυχαίο το ξέσπασμα του Ρουμάνου για την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος; Δείχνει εύρυθμη λειτουργία μια ομάδα που από τη μία μεταγραφή της μέχρι την επόμενη μεσολαβούν 40-45 μέρες; Είναι σίγουρο ότι υπάρχει καλή επικοινωνία ανάμεσα σε όλα τα βασικά μέλη του συλλόγου, σε μια ομάδα που θέλει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό για να πάρει το πρωτάθλημα;

Η κατάσταση στον Δικέφαλο έχει ενδιαφέρον και θα έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές για ,τι καινούργιο μπορεί να προκύψει στο ρεπορτάζ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γολγοθάς για Λουτσέσκου! Αυτό θέλει στον ΠΑΟΚ - Το έμαθαν στην ΑΕΚ; Τρεις "μεταγραφές"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags