Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλος Γιοβάνοβιτς, "κατσάδα" σε ξένο - Πρόβλημα με Βιτάλ, τι συμβαίνει με Παλάσιος - Μόνο Ιωαννίδης
| 2021-09-18 22:55:00

Έξαλλος Γιοβάνοβιτς, "κατσάδα" σε ξένο- Πρόβλημα με Βιτάλ, τι συμβαίνει με Παλάσιος- Μόνο Ιωαννίδης

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλος Γιοβάνοβιτς, "κατσάδα" σε ξένο- Πρόβλημα με Βιτάλ, τι συμβαίνει με Παλάσιος- Μόνο Ιωαννίδης

Η απότομη προσγείωση στα Γιάννινα και τι πήγε τόσο στραβά για το Τριφύλλι. Πώς και γιατί έχασαν οι Πράσινοι, το μεγάλο πρόβλημα με τον Βραζιλιάνο και οι... φωνές του προπονητή. Ποιον έβαλε στο "στόχαστρο" και γιατι;

Ο ενθουσιασμός από τη νικηφόρα πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε τη θέση του στον προβληματισμό, μετά την πρώτη ήττα του Τριφυλλιού στη σεζόν, με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από ένα εκπληκτικό γκολ του Γκαρντάβσκι, φάση στην οποία ο Σωκράτης Διούδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να εμποδίσει το… μοιραίο. Ακόμα και στην ισοπαλία να έληγε το ματς, ωστόσο, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια που προκαλεί κατήφεια στους οπαδούς του.

Με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, που ο ΠΑΣ κλείστηκε και ο Παναθηναϊκός πίεσε δίχως όμως να βγάλει κλασικές ευκαιρίες για γκολ, οι Πράσινοι έδειξαν πολύ προβληματικό πρόσωπο, με σχεδόν… μηδενική δημιουργία για 70 λεπτά.

Τα σημάδια είχαν φανεί και από το ματς με τον Απόλλωνα, καθώς παρά το 4-0 (έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Φατιόν για την έκταση του σκορ) ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αρκέστηκε στη φαντασία του Ματέους Βιτάλ. Ο Βραζιλιάνος έκανε εκπληκτικό ντεμπούτο, όμως η δεύτερη του εμφάνιση στη Superleague δεν ήταν ανάλογη αφού οι παίκτες του ΠΑΣ παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και έκλεισαν με εξαιρετικό τρόπο τον πιο φαντεζί άσο του Τριφυλλιού.

Με τον Βιτάλ μπλοκαρισμένο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φανέρωσε το μεγάλο θέμα που έχει στη δημιουργία και στο συνδυαστικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να έρθει… φυσιολογικά η ήττα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χωρίς την τροφοδότηση από τον Βιτάλ δεν μπόρεσε να φανεί αυτή τη φορά ούτε ο Καρλίτος, καθώς Λούντκβιστ και Αϊτόρ ήταν άφαντοι.

Η είσοδος του Ιωαννίδη έδωσε μια επιθετική πνοή στο Τριφύλλι, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τον Απόλλωνα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Έλληνας άσος φαντάζει ως μια πιο χρήσιμη λύση για να έρχεται από τον πάγκο σε σχέση με τον Παλάσιος, που είναι φανερά ανέτοιμος.

ΥΓ. Το «δολοφονικό» βλέμμα και οι φωνές του Γιοβάνοβιτς στον Χουάνκαρ στα τελευταία λεπτά μετά από μια κάκιστη σέντρα του Ισπανού δείχνει ξεκάθαρα το γιατί ο Σέρβος το έψαξε μέχρι τέλους για την προσθήκη ενός ακόμα αριστερού μπακ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags