Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανεβάζει παίκτες από την β' ομάδα ο ΠΑΟΚ - Τους ξέρει ο Λουτσέσκου - "Υπάρχει ταλέντο"
| 2021-09-19 09:23:00

Ανεβάζει παίκτες από την β' ομάδα ο ΠΑΟΚ - Τους ξέρει ο Λουτσέσκου - "Υπάρχει ταλέντο"

Sportdog Team
Ανεβάζει παίκτες από την β' ομάδα ο ΠΑΟΚ - Τους ξέρει ο Λουτσέσκου - "Υπάρχει ταλέντο"

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για την κατάσταση στον Δικέφαλο του Βορρά και τόνισε ότι οι "ασπρόμαυροι" μπορούν να στηριχθούν σε παίκτες από την δεύτερη ομάδα, καθώς υπάρχει πλούσιο ταλέντο.

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος και μίλησε για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ και τις ευκαιρίες που πιθανόν να τους δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε:

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς στην Ελλάδα σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό. Ο Λουτσέσκου έχει πίεση, η προηγουμένη θητεία του ήταν άκρως επιτυχημένη. Έτσι θα εμπιστευτεί έμπειρα παιδιά που ξέρει. Τα παιδιά που έρχονται από τον ΠΑΟΚ Β’ έχουν ταλέντο, τους είδα στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Ο Κούτσιας και ο Κωνσταντέλιας έχουν ταλέντο, υπάρχουν τρεις διοργανώσεις, υπάρχει και η δεύτερη ομάδα αν δεν αγωνίζονται για να κάνουν πολλά πράγματα.

Στην προηγούμενη θητεία του, ο Πρίγιοβιτς ήταν ο βασικός φορ. Έπαιζε με δυο χαφ στην μεσαία γραμμή, κοιτούσε την άμυνα και θυσίαζε τα πάντα για το αποτέλεσμα. Όταν με μια πετυχημένη συνταγή έκανε όσα έκανε, δεν την αλλάζει. Αν δε ότι δεν τραβάει, αργότερα ίσως την αλλάξει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags