Facebook Pixel Superleague: Αυτή ήταν η πρόταση ΠΑΟΚ σε Γκάρι Ροντρίγκες - Ανατροπή με Ουζουνίδη - Mεγάλο πρόβλημα στο Λιμάνι
| 2021-09-19 10:00:00

Αυτή ήταν η πρόταση ΠΑΟΚ σε Γκάρι Ροντρίγκες - Ανατροπή με Ουζουνίδη - Mεγάλο πρόβλημα στο Λιμάνι

Του Αδέσποτου
Αυτή ήταν η πρόταση ΠΑΟΚ σε Γκάρι Ροντρίγκες - Ανατροπή με Ουζουνίδη - Mεγάλο πρόβλημα στο Λιμάνι

Ο Ολυμπιακός έδωσε πολλά παραπάνω χρήματα για να τον υπογράψει! Μία αποκάλυψη για τον Γκάρι Ροντρίγκες ακούστηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 - 20.00 με τους Ευάγγελο Μίχο και Κώστα Γκόντζο!

Απολαυστική και γεμάτη παρασκηνιακές ειδήσεις ήταν για μία ακόμα φορά η εκπομπή «Αδέσποτοι» στον AlphaRadio 98,9!

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος σας κράτησαν παρέα για ένα δίωρο από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, βγάζοντας λαβράκια που σπαρταρούν. Χώρια, ότι οι ατάκες που εκστόμισαν ήταν για βραβείο πηγαίου χιούμορ. Διαβάστε τις ειδήσεις που έβγαλε η εκπομπή.

*** Μετά την ήττα του Άρη από τον Ιωνικό στη Νίκαια, ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Άκη Μάντζιο. Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, κυκλοφορούν σενάρια που αφορούν στους υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ένα από αυτά τα σενάρια ενέπλεξε το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος πήρε διαζύγιο με τη ρουμανική Κραΐοβα. Υπάρχει διάψευση από πλευράς Θεσσαλονικιών. Αυτό όμως που έχω να πω, είναι ότι ο “Ούζου” έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο που είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής στον Άρη. Ο τελευταίος έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Θοδωρή Καρυπιδη. Τους είχα πετύχει στη Θεσσαλονίκη να τρώνε στο ίδιο μαγαζί. Ο Διαμαντόπουλος έχει καλές σχέσεις με τον Άρη, αλλά και τον Παναθηναϊκό. Οπότε κρατώ μία πισινή. Προσεχώς...

*** Ο Λουτσέσκου για πρώτη φορά αμφισβητείται επειδή δεν έβαλε λεφτά ο Σαββίδης για μεταγραφές. Υπάρχει γκρίνια στον ΠΑΟΚ. Τα επικοινωνιακά συνεργεία έχουν τα ζόρια τους. Ο Ρουμάνος όμως είναι γάτα.

Πριν το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε για το παιχνίδι μίλησε όμως και για Κωνσταντέλια-Κούτσια. Τί είπε; Ότι θα πρέπει να κάνουν σταθερά βήματα και να αποκτήσουν τη σωστή εκπαίδευση γύρω από το ποδόσφαιρο.

«Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να μεγαλώσουν βήμα βήμα μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να κάνουν σταθερά βήματα, θα πρέπει να εξελιχθούν, να έχουν μια πολύ δυνατή νοοτροπία και να αποκτήσουν μια δυνατή εκπαίδευση όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Είναι αυτοί που θα πρέπει να βοηθηθούν από τους γύρω τους και όχι να γίνει το αντίθετο στην προκειμένη φάση», είπε μεταξύ άλλων.

To the point ο Λουτσέσκου.

*** Επειδή έχει αναπτυχθεί κουβέντα για αλλαγές στις τεχνικές ηγεσίες των μεγάλων, θα αναπτύξω το σκεπτικό όσον αφορά αυτό το ζήτημα. Στην ΑΕΚ επειδή έχουν γίνει πολλές και ποιοτικές μεταγραφές, αν τα αποτελέσματα δεν βοηθήσουν, στην πρώτη κρίση, θα φύγει ο προπονητής.

Στον ΠΑΟΚ θα στηριχθεί ο Λουτσέσκου, γιατί δεν έκανε μεταγραφές ο Σαββίδης. Στον Άρη επειδή πάλι έγιναν μεταγραφές, ο Μάντζιος θα φύγει. Έτσι τα βλέπω εγώ.

*** Διαβάζω, σε ερυθρόλευκα ΜΜΕ, ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες δεχόταν πιέσεις από ΠΑΟΚ. Στις 3 Σεπτεμβρίου έγραψα στο Sportdog, ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε ελεύθερος. Και όχι μόνο αυτό, έγραψα ότι μιλάει με ομάδα του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, φωτογραφίζοντας τον Ολυμπιακό.

Έγραψα επίσης, ότι προσπαθούσαν να τον πασάρουν στον ΠΑΟΚ, αφού δεν προχώρησε ο Τζοβίνκο. Έδωσε το ΟΚ και ο Λουτσέσκου.

Εδώ έχω την αποκάλυψη! Αν ο Σαββίδης έδινε τα 1,1 εκατ.Ευρώ που ζητούσε ο Ροντρίγκες τώρα θα ήταν στον ΠΑΟΚ. Η Γκονζάρεβα είχε κάνει πρόταση 700.000, η οποία έφτασε στα 750.000. Ο Γκάρι όμως δεν έπεφτε από τα 1,1. Μάλιστα η πρώτη προσφορά του Ολυμπιακού ήταν στα 850.000 Ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ όμως συν τοις άλλοις, αποσύρθηκε από την υπόθεση το προηγούμενο Σάββατο. Επίσης, ο Σαββίδης όμως είπε “τέρμα οι μεταγραφές”.

*** Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνεται στον φετινό Ολυμπιακό, ο οποίος αποτελεί δημιούργημά του. Στον τέταρτο του χρόνο ως προπονητής, όταν αμφιταλαντεύεται τότε αυτό επηρεάζει την ομάδα.

O μεταγραφικός προγραμματισμός έγινε υπό πίεση. Πήρε τους δύο εξτρέμ Γκάρι και Ονιεκούρου που τους ήθελε από πέρσι. Πήρε και τον Ρόνι Λόπες δανεικό. Αυτές είναι επιλογές Μαρτίνς, όταν υπάρχουν Βρουσάι, Μασούρας και μπορεί να παίζει και ο Βαλμπουενά. Στις θέσεις των μπακ βλέπετε τί γίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω, τί γίνεται, όταν βάζεις ακόμα και τον Ακιμπού Καμαρά και δηλώνει “μου λείπει ο Μασούρας”. Όταν βλέπω τρία συνεχόμενα ματς τον Ακιμπού Καμαρά που είναι ταλέντο, αλλά από τη Λιλ Β' για τον Ολυμπιακό Β' και τον βάζει εκεί που παίζει Ονιεκούρου και Λόπες, αυτό κάτι δείχνει στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως του Ολυμπιακού είναι στην άμυνα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη προ διετίας. Έχει βαρύνει, δεν έχει την ίδια έκρηξη. Δεν μπορεί να δέσει με Σισέ ή Μπα. Θεωρώ, ότι Σισέ και Μπα βγάζουν εκνευρισμό. Θεωρώ, ότι βγάζουν εκνευρισμό λόγω Σωκράτη. Ο Σωκράτη κρύβεται! Κουτουλάει με Σισέ και Μπα. Αυτά είναι τα προβλήματα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παζάρι" για Μανωλά - Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι - Έτσι κλείνει το τεράστιο deal ο Μαρινάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags