Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Νίκησε με στυλ... Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ - Εκπληκτικός Πασχαλάκης σταμάτησε τον Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-19 22:26:00

Νίκησε με στυλ... Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ - Εκπληκτικός ο Πασχαλάκης σταμάτησε τον Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκησε με στυλ... Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ - Εκπληκτικός ο Πασχαλάκης σταμάτησε τον Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστω και δύσκολα ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε... σεφτέ στις νίκες για την φετινή Super League κερδίζοντας με 1-0, τους Αρκάδες, με γκολ του Βιεϊρίνια και με εκπληκτικές αποκρούσεις του Πασχαλάκη.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Μπορεί να… δυσκολεύτηκε και στο δεύτερο μέρος να μην κατάφερε να  απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Αρκάδες με 0-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια, και… ρέφαρε από την γκέλα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους στην αναμέτρηση, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Πασχαλάκη, που όποτε χρειάστηκε κατέβασε τα… ρολά.

Το ματς: 

Ο αγώνας στην Τρίπολη ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους πιο… φουριόζους και μόλις στο 2' θα απειλήσουν τον Παπαδόπουλο, με ένα μακρινό σουτ του Μιτρίτσα, που θα αποκρουστεί δύσκολα, ενώ στην συνέχεια ο Μούργκ θα κάνει νέα προσπάθεια, αλλά η μπάλα θα περάσει κόρνερ. Οι παίκτες του Λουτσέσκου ήταν αυτοί που πάταγαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως χωρίς να μπορούν να απειλήσουν σημαντικά το τέρμα των Αρκάδων. Όσο ο χρόνος περνούσε οι γηπεδούχοι ανέβαζαν ρυθμό, με αποτέλεσμα να πιέζουν την ανάπτυξη των Ασπρόμαυρων.

Η πρώτη φάση των Αρκάδων έρθει στο 18', όταν μετά από σέντρα ο Σίτο θα πάρει από πολύ καλή θέση την κεφαλιά, με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει, όμως ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ήταν φανερά σε θέση οφσάιντ. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Ισπανός θα προσπαθήσει να ανοίξει το σκορ με το κεφάλι, μετά από σέντρα του Κανελλόπουλου, όμως και πάλι η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

Στην επόμενη φάση οι Ασπρόμαυροι θα βγουν στην κόντρα με τον Μπίσεσβαρ να καθυστερεί, όμως μετά την πάσα που θα κάνει θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Κανελλόπουλο. Ο διαιτητής του αγώνα μετά και την χρήση VAR θα δώσει το πέναλτι, με τον Βιεϊρίνια να κερδίζει τον Παπαδόπουλο και στο 27' θα κάνει το 0-1. Τρία λεπτά οι Ασπρόμαυροι θα φτάσουν κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Μούργκ θα σεντράρει και τον Μπίσεσβαρ να παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 37' ένα σουτ του Σφιντέρσκι θα αποκρούσει εύκολα και πάλι ο Παπαδόπουλος. Οι Αρκάδες θα φτάσουν κοντά στο γκολ στο 43', όταν ο Άλαβαρες θα εκτελέσει φάουλ από πολύ καλό σημείο, όμως ο Πασχαλάκης θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ήταν αυτοί που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στόχο να πάρουν χώρο και να πιέσουν την άμυνα του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ παράλληλα οι φιλοξενούμενοι είχαν οπισθοχωρήσει και δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα θα έρθει στο 54', όταν ο Ρεγκίς θα σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Άλβαρες θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ, από πολύ πλάγιο σημείο, με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ μετά την στημένη φάση οι γηπεδούχοι θα έχουν ακόμα μια καλή ευκαιρία, με τον Μπαράλες να πιάνει καρφωτή κεφαλιά, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα αποκρούσει εντυπωσιακά.

Στο 83' και πάλι οι γηπεδούχοι θα έχουν μια ευκαιρία για φτάσουν στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Βαλιέντε θα μπλοκάρει δύσκολα ο Πασχαλάκης. Ο Αστέρας θα συνεχίσει και τα υπόλοιπα λεπτά να έχει την κατοχή της μπάλας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ρόλο... κομπάρσου σε όλο το δεύτερο μέρος, πιέζοντας πολύ την άμυνα του Δικεφάλου του Βορρά. Τρία λεπτά μετά ο Μπαράλες θα πάρει ακόμα μια κεφαλιά, μετά από σέντρα, όμως για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ θα είναι τυχερός, μιας και η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι και θα πάει στα χέρια του Έλληνα τερματοφύλακα.Στο 89' οι Ασπρόμαυροι θα χάσουν καλή ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς να σουτάρει από πλάγια θέση, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι Αρκάδες και πάλι θα έχουν διπλή ευκαιρία, μιας και το σουτ του Ρετζίς από μακριά θα αποκρούσει ο Πασχαλάκης, όμως η μπάλα θα του φύγει, αλλά θα προλάβει να αποκρούσει το σου του Μπενίτο δίνοντας έτσι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του στην Τρίπολη.

Σκόρερ: 27' Βιεϊρίνια (πεν)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (66' Γκαρθία), Αλβάρες (81' Τασουλής), Ατιένζα, Καστάνο, Βαλιέντε, Καπίγια (81' Μπενίτο), Κανελλόπουλος (66' Σάντα Φε), Σίτο (66' Γκόμες), Μπαράλες, Κρέσπι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (52' Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (71' Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (78' Ζίβκοβιτς), Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα (78' Αουγκούστο), Σβιντέρσκι (78' Άκπομ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags