Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελία-βόμβα για ΑΕΚ-Κονέ: "Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα - Χαμός στα αποδυτήρια"
| 2021-09-20 09:05:00

Καταγγελία-βόμβα για ΑΕΚ-Κονέ: "Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα - Χαμός στα αποδυτήρια"

του Γιώργου Θεοδωράκη
Καταγγελία-βόμβα για ΑΕΚ-Κονέ: "Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα - Χαμός στα αποδυτήρια"

"Αισχρή συμπεριφορά, απαράδεκτο υβρεολόγιο με αήθεις εκφράσεις". Κόντρα στις διαρροές από την Ένωση, οι Κρητικοί παρουσιάζουν μία διαφορετική κατάσταση για όσα έγιναν στο γήπεδο στο χθεσινό παιχνίδι.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Νέες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τα όσα έγιναν στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ, ο οποίος θυμίζουμε έληξε ισόπαλος 3-3, παρότι η Ένωση προηγήθηκε 0-3.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν από την ΑΕΚ, στο 0-2 υπήρξε επίθεση στον Παναγιώτη Κονέ διότι πανηγύρισε το γκολ του Τσούμπερ στην εξέδρα, ενώ συνολικά οι κιτρινόμαυροι «κατήγγειλαν» τη φιλοξενία των Κρητικών, κάνοντας λόγο για «ελεεινή φιλοξενία».

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται από την Ένωση, με δυσκολία μπήκαν από τη φυσούνα οι επίσημοι της ομάδας που και στο τέλος του ματς ήταν εγκλωβισμένοι σε ένα κομμάτι της κερκίδας και δέχθηκαν βροχή αντικειμένων από το πέταλο των φανατικών του ΟΦΗ όταν κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Επίσης ο Παναγιώτης Κονέ αλλά και οι υπόλοιποι επίσημοι της ΑΕΚ δέχτηκαν επίθεση επειδή πανηγύρισαν το 0-2, ενώ αργότερα στα επίσημα έμεινε μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Ασλανίδης που και αυτός προπηλακίστηκε στα επεισόδια που έγιναν στο 0-2. Προφανώς με όλη αυτή την κατάσταση που επικράτησε πριν, την ένταση αλλά και με τους οπαδούς του ΟΦΗ να έχουν παραμείνει στο γήπεδο, παίκτης της ΑΕΚ δεν μπορούσε να πάει να μιλήσει στην Cosmote μέσα στο γήπεδο…

Από την Κρήτη όμως περιέγραφαν μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Αρχικά ο επίσημος ΟΦΗ έκανε λόγο για μυθεύματα, ενώ κρητικές ιστοσελίδες και δημοσιογράφοι με το επώνυμό τους, όχι μέσω διαρροών, κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά του Παναγιώτη Κονέ.

Συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ από την Κρήτη αναφέρουν πως το στέλεχος της Ένωσης έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα κατά τους πανηγυρισμούς του γκολ, ενώ κάνουν λόγο και για σοβαρά επεισόδια μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το Gentikoule.gr:

Χυδαία συμπεριφορά μέχρις εσχάτων από τον παλαίμαχο διεθνή που δεν δίστασε να δείξει τα γεννητικά του όργανα μετά το γκολ του Τσούμπερ ενώ ακολούθησε και τρίτο ημίχρονο στα αποδυτήρια του γηπέδου με συνοδεία τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Συμπεριφορά που δεν τιμά τον Παναγιώτη Κονέ που έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής ομάδας όταν στο 41′ ο Τσούμπερ έκανε το 0-2 για την ΑΕΚ. Το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ που βρισκόταν στην Θύρα 9 σηκώθηκε να πανηγυρίσει και σε πολύ έντονο ύφος και ξαφνικά, δίχως να έχει προκληθεί ή να δεχτεί επίθεση, άρχισε και έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε μια εξέδρα που ήταν γεμάτη με οικογένειες. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της Αστυνομίας, όλα τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στην θύρα 6 που ήταν χωρίς κόσμο παρακολουθώντας το παιχνίδι με την ησυχία τους.

Ωστόσο το τελικό και αναπάντεχο 3-3 φαίνεται πως δημιούργησε αρκετό εκνευρισμό στα στελέχη της ΑΕΚ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule το τρίτο ημίχρονο μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ”. Ο Παναγιώτης Κονέ συνέχισε την αισχρή συμπεριφορά βρίζοντας τους πάντες, από τα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ μέχρι και στελέχη της ΠΑΕ ενώ ήταν σε έξαλλη κατεύθυνση και θέλοντας να πάει στα αποδυτήρια των διαιτητών που ήταν ο Φωτιάς ήρθε σε ένταση ακόμα και με την Αστυνομία. Συνοδεία με τον Παναγιώτη Κονέ και ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ Γιάννης Παπαδόπουλος με τους δυο τους να χρησιμοποιούν απίστευτες εκφράσεις και ήταν σε τόσο έξαλλη κατάσταση που δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν ούτε με τις παραινέσεις των αστυνομικών. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε ο Γιάννης Παπαδόπουλος όσο και ο Παναγιώτης Κονέ προκειμένου να απομακρυνθούν από τα αποδυτήρια των διαιτητών συνεχίζοντας ένα απαράδεκτο υβρεολόγιο με αήθεις εκφράσεις.

Ανάλογη εικόνα όμως μεταφέρει και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Κεφαλογιάννης, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags