Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ασπίδα" σε Μαρτίνς με απόφαση Μαρινάκη - Μόνο μία μεταγραφή... βγάζει τα λεφτά στο γήπεδο
| 2021-09-20 15:20:00

"Ασπίδα" σε Μαρτίνς με απόφαση Μαρινάκη - Μόνο μία μεταγραφή... βγάζει τα λεφτά στο γήπεδο

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ασπίδα" σε Μαρτίνς με απόφαση Μαρινάκη - Μόνο μία μεταγραφή... βγάζει τα λεφτά στο γήπεδο

Ο προβληματισμός στο Λιμάνι και η ανησυχία για τη δύσκολη συνέχεια. Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι οι Πειραιώτες να στρώσουν την ομάδα τους και να μπολιαστούν οι νέες μεταγραφές με το παλιό σύνολο.

Ολυμπιακός: Τα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια τού Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα πάντα έχουν θέματα για τους Ερυθρόλευκους, καθώς από τη μία πλευρά υπάρχει ενθουσιασμός στους γηπεδούχους για να πάρουν αποτέλεσμα. Αλλά και επειδή οι Πειραιώτες πάντα στην αρχή τής σεζόν έχουν και, παράλληλα, ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά στο Λιμάνι δεν ανησυχούν για την εικόνα της ομάδας. 

 

Αυτό που προβληματίζει τους Ερυθρόλευκους είναι τα παιχνίδια που θα δίνει στο Γιουρόπα Λιγκ τις Πέμπτες, καθώς μέχρι την Κυριακή που θα παίζει πρωτάθλημα δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να αποσυμπιεστεί η ομάδα και να προετοιμαστεί για το εντός συνόρων παιχνίδι.

 

Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο παίζει στην Ευρώπη, άρα έχει την εμπειρία της διαχείρισης τέτοιον καταστάσεων, και θα έχει δίκιο. Μόνο που είναι διαφορετικό να παίζει Τρίτη ή Τετάρτη η ομάδα, από το να παίζει Πέμπτη. Ακόμα και ένα 24ωρο μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο...

 

Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι ότι δεν υπάρχει θέμα με τον προπονητή στον Ολυμπιακό, παρά τη γενική και αόριστη μουρμούρα που φαίνεται να υπάρχει αυτό το διάστημα προς το πρόσωπό του. Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα δεν ανοίγουν καν το θέμα Μαρτίνς. Κι αυτό φαίνεται ότι θα ισχύει ακόμα και μετά από αναπάντεχη ήττα - Αν υπάρξει τέτοια.

 

Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι οι Πειραιώτες να στρώσουν την ομάδα τους και να μπολιαστούν οι νέες μεταγραφές με το παλιό σύνολο. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κάνει τη διαφορά - Για την ακρίβεια ο μοναδικός που κάνει τη διαφορά είναι ο μικρός Καμαρά, που είχε έρθει για να βρεθεί στον Ολυμπιακό β΄. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

 

Ακόμα και για τον Βατσλίκ δεν υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός, που πρόκειται για παίκτη που δεν χρειάζεται να "δέσει" με το σύνολο για να υπάρξει στην 11άδα, ενώ προέρχεται από μια τεράστια καριέρα αλλά και θαυμάσια παρουσία στο πρόσφατο Euro.

 

***  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο - Τον αφήνει στον πάγκο - Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Λιμάνι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags