Facebook Pixel Άρης:
| 2021-09-20 18:08:00

Παίζει το... κεφάλι ο Μάντζιος με ΠΑΟ - Ξεκαθάρισμα από Καρυπίδη

Sportdog Team
Παίζει το... κεφάλι ο Μάντζιος με ΠΑΟ - Ξεκαθάρισμα από Καρυπίδη

Συνάντηση είχαν ο ισχυρός άνδρας του Άρη με τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας ώστε να συζητήσουν την άσχημη εικόνα της ομάδας, αλλά παράλληλα και τα κακά αποτελέσματα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας της Super League.

Άρης: Την στήριξή του ώστε να μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Θοδωρής Καρυπίδης σε συνάντηση που είχε με τον Άκη Μάντζιο το μεσημέρι της Δευτέρας (209).

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε προς κάθε κατεύθυνση πως επικρατεί απόλυτη ηρεμία στο τμήμα, με τους πάντες να κοιτάζουν τον αγώνα με τους Πράσινους την Τετάρτη (22/9), όπου φαίνεται πως τα πάντα θα κριθούν εκεί, με βασικότερο το μέλλον του Έλληνα τεχνικού καθώς άκουσε τον πρόεδρο των Κιτρίνων να του λέει "Δεν υπάρχουν επαφές με άλλους προπονητής. Μην ακούς τίποτα, κάνε ό,τι χρειάζεται για να αλλάξεις την κατάσταση".

Πάντως αν τελικά ο Άρης συνεχίσει να δείχνει την ίδια εικόνα και στον αγώνα με τον Τριφύλλι και αποφασιστεί να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, τότε ο διάδοχος του Μάντζιου θα είναι από την ξένη αγορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags