Facebook Pixel Μίλαν Ράσταβατς: Υπόκλιση Ράσταβατς σε Πασχαλάκη - "Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ"
| 2021-09-20 22:44:00

Υπόκλιση Ράσταβατς σε Πασχαλάκη - "Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Υπόκλιση Ράσταβατς σε Πασχαλάκη - "Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης όπου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά, χωρίς να παραλείπει να κάνει ξεχωριστή αναφορά στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα των Ασπρόμαυρων.

Μίλαν Ράσταβατς: Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 μίλησε ο Σέρβος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, όπου μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την εκπληκτική εμφάνιση που έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

"Κάναμε δυνατό παιχνίδι, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο αλλά ήμασταν άτυχοι και αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα".

Για τον Πασχαλάκη: "Ήταν απροσπέλαστος και δεν μπορέσαμε να τον νικήσουμε. Όλα τα καταφέρναμε, φτάναμε μέχρι εκεί αλλά δεν μπορούσαμε να τον νικήσουμε".

Για την συνομιλία με τον Λουτσέσκου: "Αυτό που μας ενώνει είναι η Ξάνθη. Δουλέψαμε εκεί ο ένας μετά τον άλλο. Μιλήσαμε για εκείνη την περίοδο".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Δεν μπόρεσε να παίξει γιατί δεν του το επιτρέψαμε εμείς. Παίζει κατακτητικά, θέλει να έχει την μπάλα κοντά στο 65% και χθες, αν δεν κάνω λάθος, ήταν κοντά στο 46%. Από εκεί ξεκινήσαμε και δεν του αφήσαμε να κάνει αυτό που θέλει". είπε ο Μίλαν Ράσταβατς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags