Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Λύνονται τα χέρια του Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Μετράει ανάποδα για την επιστροφή ο Σένκεφελντ
| 2021-09-20 23:54:00

Λύνονται τα χέρια του Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Μετράει ανάποδα για την επιστροφή ο...

Sportdog Team
Λύνονται τα χέρια του Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Μετράει ανάποδα για την επιστροφή ο...

Ο Ολλανδός στόπερ μετά από αρκετό καιρό έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος της ομάδας πράγμα που σημαίνει πως πλέον μετράει... αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση κάτι που θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι η μεγάλη απουσία την φετινή σεζόν για τους Πράσινους, μιας και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου λόγω του τραυματισμού που είχε, όμως οι εξελίξεις κάνουν τον Γιοβάνοβιτς να χαμογελάει μιας και στην προπόνηση της Δευτέρας (20/9) ακολούθησε το πρώτο μέρος της, δείχνοντας ότι ίσως και μετά τη διακοπή να είναι διαθέσιμος και πάλι.

Μετά το πρώτο μέρος ο έμπειρος στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μπεκ, με τον Κουρμπέλη να κάνει θεραπεία και τον Μπρινιόλι να απουσιάζει μιας και βραβεύτηκε σαν καλύτερος τερματοφύλακας της Serie B στην Ιταλία. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον αγώνα της Τετάρτης (22/9) με τον Άρη και το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης αλλά και με μπάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags