Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λαμία: Για αυτό δεν φάνηκαν οι αδυναμίες της Λαμίας
| 2021-09-21 10:00:00

"Τι κάνουν στον Ολυμπιακό στις προπονήσεις; - Γι’ αυτό δεν σκοράρει ο Τικίνιο - Αδούλευτο του Σισέ"

του Γιώργου Κτενά
"Τι κάνουν στον Ολυμπιακό στις προπονήσεις; - Γι’ αυτό δεν σκοράρει ο Τικίνιο - Αδούλευτο του Σισέ"

Γιατί δεν... δουλεύουν στου Ρέντη και ποιος παίκτης-έκπληξη ξεχωρίζει. Σούπερ ανάλυση για τη νίκη των Πειραιωτών στη Λαμία, τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Σισέ που πρέπει να αξιοποιηθεί στις στημένες φάσεις. Γιατί ήταν... δικαιολογίες τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι;

Ολυμπιακός - Λαμία: Σημαντική ανάλυση στο sportdog.gr από τον Λαμιώτη δημοσιογράφο Κυριάκο Καραγιάννη, του Lamiareport.gr, που βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο για τον αγώνα τής τοπικής ομάδας με τους Πειραιώτες.

Ποιος παίκτης τού Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά, τις είπε για τους Τικίνιο, Ονιεκούρου kαι Κούντε και για ποιον λόγο η ομάδα τής Φθιώτιδας κέρδισε τις εντυπώσεις; Οι απαντήσεις στο sportdog.

"Για αυτό δεν φάνηκαν οι αδυναμίες της Λαμίας - Επικίνδυνος ο Καμαρά - Δεν είναι δουλεμένο του Σισέ"

"Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, αντικειμενικά και για την περίοδο που έγινε χρονικά, οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, αν και με χτυπητές αδυναμίες: Αμυντικά όσον αφορά τη Λαμία (κυρίως στην αλληλοκάλυψη) αν και δεν φάνηκε πολύ γιατί δεν πίεσε πολύ ο Ολυμπιακός. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, δεν έκαναν πολλά στο επιθετικό σκέλος, εξαιτίας των δύο γκολ που πέτυχαν νωρίς και, έπειτα, "κάθισαν" και έδωσαν τις εντυπώσεις στους γηπεδούχους", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Κ. Καραγιάννης.

Ποιος παίκτης τού Ολυμπιακού ξεχώρισε;

"Ο μικρός Καμαρά έκανε τη διαφορά, ήταν πολύ επικίνδυνος. Ο Σισέ κυριάρχησε στα στημένα, όταν έβγαινε μπροστά. Δεν ξέρω γιατί δεν τον εκμεταλλεύονται περισσότερο στα στημένα, ειδικά με τέτοιο κορμί. Δεν τα δουλεύουν στις προπονήσεις; Δεν είδα κάτι δουλεμένο σε κανένα στημένο, έβλεπα μόνο σημάδεμα όχι κάτι παραπάνω. Αν και δεν είχε πολλά στημένα ο Ολυμπιακός".

"Για αυτό δεν σκόραρε ο Τικίνιο - Δεν άλλαξαν μπαλιά οι επιθετικοί - Γιατί δεν έβγαλε φάση ο Ολυμπιακός"

Μια άποψη για τους νέους παίκτες, Τικίνιο, Ονιεκούρου, Κούντε;

"Ο πρώτος ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις αλλά δεν ολοκλήρωσε καμία, ήταν καλά κλεισμένος. Ο Κούντε μπήκε στο δεύτερο, έδωσε δύναμη γιατί ο Ολυμπιακός είχε δύο τελικές και δύο γκολ στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο είχε πέντε τελικές αν και δεν πλησίασε με αξιώσεις αλλά έκανε φάσεις. Η Λαμία είχε 13 τελικές με 1 γκολ και 1 δοκάρι και έχουν μείνει με το παράπονο στη Λαμία για την ισοπαλία. Έδειξε στοιχεία ο Ονιεκούρου, αν και δεν περιμέναμε αυτό το ματς για να δούμε. Μπροστά στο πρώτο μέρος δεν άλλαξαν μπαλιές οι επιθετικοί, ερχόταν από πίσω ο Βαλμπουενά αλλά δεν είδαμε κάποια συνεργασία, να κρύψουν την μπάλα, κ.λπ. και στο δεύτερο γκολ δεν ανακατεύτηκαν οι επιθετικοί".

Η δήλωση του Μαρτίνς για μικρό γήπεδο; Μήπως σχετίζεται με μια προσπάθεια να βρει δικαιολογία για την εικόνα του Ολυμπιακού, καθώς είναι γενική παραδοχή ότι δεν εμφανίζεται καλά η ομάδα στην αρχή της σεζόν;

"Νομίζω ότι το γήπεδο είναι όντως από τα πιο μικρά, αλλά μέσα στις προβλεπόμενες διαστάσεις. Στο ίδιο γήπεδο, άλλωστε πέτυχε 6 γκολ πέρσι, στο ίδιο γήπεδο είχαμε και το ιστορικό 3-3 στο Κύπελλο. Άρα το γνώριζαν στον Ολυμπιακό το γήπεδο. Δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί ως δικαιολογία, γιατί η Λαμία δεν κλείστηκε, δεν έπαιξε άμυνα, δεν ήταν αμυντικός ο Γρηγορίου. Τα έπαιξε όλα για όλα η Λαμία, άρα γιατί δεν έβγαλε φάση ο Ολυμπιακός; Χάρηκα τη Λαμία στο κέντρο του γηπέδου, που αμέσως ανακτούσε την μπάλα, ήταν πολύ καλή η εικόνα της απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν κέρδος για τη Λαμία παρά το γεγονός ότι δεν πήρε τίποτα από το ματς, ήταν παρακαταθήκη για τις αγωνιστικές που έρχονται. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεροποιηθεί, να καταλήξει ο προπονητής του σε ένα σχήμα, να είναι πιο ομοιογενές, αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τέτοιες λέξεις. Έλειψαν οι πάσες, η ομοιογένεια, έλειψαν οι καλοί συνδυασμοί. Υπήρχαν βέβαια εξαιρέσεις που δημιουργούσαν κινδύνους με την ποιότητά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόκληση από οπαδούς τού Ολυμπιακού σε Λουτσέσκου! Πού συναντήθηκαν - Έτσι αντέδρασε ο Ρουμάνος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags