Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βόμβα Τζιοβίνκο και ΠΑΟΚ - Κάθονται ξανά στο τραπέζι
| 2021-09-21 15:13:00

Βόμβα Τζιοβίνκο και ΠΑΟΚ - Κάθονται ξανά στο τραπέζι - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Βόμβα Τζιοβίνκο και ΠΑΟΚ - Κάθονται ξανά στο τραπέζι - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου

Ο Ιταλός άσος μπορεί να μην ήρθε τώρα στην Τούμπα, όμως η περίπτωσή του δεν... κάηκε σε καμία περίπτωση.

ΠΑΟΚ: Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του Over FM για την υπόθεση του Τζιοβίνκο και την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως ίσως προκύψουν εξελίξεις στην υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο. Ο «Δικέφαλος του βορρά» ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια, ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει για άλλη μία φορά διάταξη 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Σίντκλει, Μιχαιλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ. Σβαμπ και Κούρτιτς θα είναι το δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής και συγκεκριμένα στα δεξιά θα επιστρέψει ο Ζίβκοβιτς, ενώ στα αριστερά θα παίξει ο Μιτρίτσα. Ο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος. Για τη κορυφή της επίθεσης ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν έχει αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags