Facebook Pixel Ελλάδα: Απίστευτο! "Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε σε ομάδα της Superleague 2 και κοιμάται σε παγκάκια"
| 2021-09-21 20:09:00

Απίστευτο! "Αργεντίνος άσος δεν υπέγραψε σε ομάδα της Superleague 2 και κοιμάται σε παγκάκια"

Sportdog Team
Απίστευτο! "Αργεντίνος άσος δεν υπέγραψε σε ομάδα της Superleague 2 και κοιμάται σε παγκάκια"

Μια ιστορία που δεν την πιστεύει κανείς έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες καθώς ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από την Λατινική Αμερική αφού δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο, μένει στον δρόμο.

Μαξιμιλιάνο Φορνάρι: Δραματικές ώρες περνάει στην χώρα μας ο ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πατρίδας του, καθώς βρέθηκε στην Λάρισα ώστε να υπογράψει με τον Απόλλωνα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, μιας και τον ακύρωσαν οι άνθρωποι που είχε εμπιστευτεί, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε παγκάκια στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως οι εκπρόσωποί του τον άφησαν μόνο του και χωρίς βοήθεια, εντελώς εγκλωβισμένο στην Ελλάδα. Μάλιστα ο Μαξιμιλιάνο Φορνάρι, που έχει αγωνιστεί και στην Σαρμιέντο, μίλησε στην ιστοσελίδα semanariodejunin.com.ar όπου ανέφερε συγκεριμένα "Όλα ήταν περίπλοκα, δεν ξέρω τι συνέβη, οι εκπρόσωποι που με πήραν με άφησαν ξεκρέμαστο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags