Facebook Pixel Superleague: Αυτοί οι τρεις πάγκοι... τρίζουν - Απρόβλεπτος ο πρόεδρος - "Μάχη" για Δώνη, Ουζουνίδη και Γιαννίκη
| 2021-09-21 19:27:00

Αυτοί οι τρεις πάγκοι... τρίζουν - Απρόβλεπτος ο πρόεδρος - "Μάχη" για Δώνη, Ουζουνίδη και Γιαννίκη

GOALάρες by Εvaggelistis
Αυτοί οι τρεις πάγκοι... τρίζουν - Απρόβλεπτος ο πρόεδρος - "Μάχη" για Δώνη, Ουζουνίδη και Γιαννίκη

Έντονη φημολογία και για επιστροφή ξένου κόουτς στη Superleague! Ποιοι προπονητές πρέπει να ανησυχούν μετά τα τελευταία αποτελέσματα, σε ποια παιχνίδια θα... κριθεί το μέλλον τους και τα πρώτα ονόματα για αντικαταστάτες τους. Εκτός των τριών Ελλήνων, υπάρχουν κι άλλοι στη λίστα.

To πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου, ξεκίνησε το πρώτο του Σεπτεμβρίου αλλά και πάλι οι περισσότερες ομάδες της Superleague (και όλες της Big 5) προβληματίζουν με την ετοιμότητα τους. Ήδη μάλιστα κάποιοι πάγκοι τρίζουν και η "διαβολοβδομάδα" με τρεις αγωνιστικές και ματς Κυριακή/Τετάρτη/Κυριακή είναι πολύ πιθανόν να φέρουν τον πρώτο/ους αποχαιρετισμούς απο... Δευτέρα.

Ένας είναι του Άρη, αν και ο Θόδωρος Καρυπίδης έσπευσε χθες να στηρίξει τον Άκη Μάντζιο κόντρα σε όσα διέρρεαν ή και γράφτηκαν για αντικάταστασή του (όπως και ονόματα υποψηφίων). Βέβαια στην Ελλάδα τέτοιες επικοίνωνιακές κινήσεις από τους προέδρους συνήθως σύντομα καταλήγουν στο αντίθετο εξ ου και το κλισέ..." τον στήριξε δημόσια για να... φύγει"! Όλα αυτά βέβαια είναι πάντα σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα, με τα οποία ζούνε και "πεθαίνουν" στους πάγκους τους,όλοι οι προπονητές.

Ο Μάντζιος είναι σε δυσχερέστατη θέση αφού ο Καρυπίδης έκανε αυτό το καλοκαίρι όντως αναβάθμιση στην ποιότητα του ρόστερ του, με μεταγραφές και συμβόλαια εκατομμυρίων (Καμαρά, Ιτούρμπε,Εντιαγέ,Μπράμπετς, Χαϊροβιτς), με τον πήχη να έχει ανέβει πολύ υψηλά αλλά η ομάδα δεν τραβάει, δεν σκοράρει και έχει μείνει με έναν βαθμό. Οπότε οι επόμενες ημέρες και τα... ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στο Περιστέρι θα κρίνουν τόσο τις προθέσεις του αφεντικού άρα και το μέλλον του Έλληνα τεχνικού του Άρη. Στην πιάτσα βέβαια ήδη κυκλοφορούν εκτός από το όνομα του Ουζουνίδη του Γιώργου Δώνη ενώ ακούγονται και για δυο ξένους προπονητές, με τον ένα να έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στην χώρα μας.

Εξίσου σε πολύ δύσκολη θέση είναι και ο Ανχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο. Οι Σπανός - Αγγελόπουλος έκαναν μια ντουζίνα μεταγραφών, επίσης αλά Άρη έγινε ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, ο αρχικός στόχος ήταν ξεκάθαρα η είσοδος στα πλέι οφ αλλά η εικόνα και η πορεία της ομάδας με τον Ισπανό προπονητή είναι τουλάχιστον προβληματική μέχρι τώρα. Κι ας έκλεψε έναν ανέλπιστο βαθμό στο "Καραϊσκάκης" που πήγε στράφι μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό του πρώην Αναστασίου.

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη ακόμη από τον Ιούλιο, που ξεκίνησε η προετοιμασία, σε φιλικά και επίσημα και για τον Ανχελ Λόπεθ κτυπάνε πλέον...καμπάνες και όχι καμπανάκια. Κι αυτός μάλλον θα κριθεί οριστικά μετά τα δυο ματς, με Βόλο και Άρη. Ήδη βέβαια κάποιες προβεβλημενες καλοκαιρινές μεταγραφές γκρινιαζουν ή "φορτώνουν". Ο Μπεντινέλι που μπήκε αλλαγή ήταν μέσα στα νεύρα, με αποτέλεσμα σε χρόνο ντε τε να πάρει δυο κίτρινες και να αποβληθεί με τον Παναιτωλικό ενώ και ο Σπιριντόνοβιτς δεν πάει πίσω. Νουμερο ένα υποψήφιος για "αντι-Λόπεθ" είναι ο Γιαννίκης και εδώ αν προκύψει θέμα αποχώρησης του Ισπανού θα ακουστεί/γραφτεί ο free Δώνης ενώ μπορεί να υπάρξει και...εκπληξη!

Πάμε και στον Απόλλωνα που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα με τον Πετράκη στον πάγκο, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που είχε τον επίσης έμπειρο Γιώργο Παράσχο. Τεσσάρα από τον Παναθηναϊκό, εύκολη εντός έδρας 3άρα από τον Βόλο και έρχεται η επίσκεψη στο "Καραϊσκάκης" και αντίπαλος ο Ολυμπιακός. Άν πάλι γράψει πολλά το κοντέρ, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του απρόβλεπτου Μονεμβασιώτη, που ακόμη και όταν όλα πάνε καλά, βρίσκει αφορμές για να τα σπάσει με  τους προπονητές.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα ,λοιπόν, για να δούμε στις δυο κολλητές αγωνιστικές αν οι τρεις συγκεκριμένοι πάγκοι αντέξουν την μεγάλη πίεση και ενδεχόμενα νέα αρνητικά αποτελέσματα. Ή σε κάποιον από τους τρεις θα έχουμε αλλαγή,που θα ανοίξει και το χορό των... αποχωρήσεων από Σεπτέμβρη μήνα. Θυμίζω πως πέρσι υπήρξε αλλαγή προπονητή στην Superleague πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, του Σάκη Τσιώλη στον Βόλο, με τον Μπέο να τον "στέλνει" και να φέρνει στην θέση του τον Άνχελ Λοπεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαρούτι" σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Έξαλλος ο κόουτς με δύο "μεγάλα" ονόματα - Άμεσα εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags