Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν γίνονται αυτά! Έλληνας παίκτης του ΠΑΟ το 2013 συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕ Μυκόνου
| 2021-09-21 23:53:00

Δεν γίνονται αυτά! Έλληνας παίκτης του ΠΑΟ το 2013 συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕ Μυκόνου

Sportdog Team
Δεν γίνονται αυτά! Έλληνας παίκτης του ΠΑΟ το 2013 συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕ Μυκόνου

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη ενός από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές το 2013, που παρά την ευκαιρία του να αγωνιστεί στους Πράσινους, η καριέρα του πήρε την... κατιούσα και πλέον παίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την νησιωτική ομάδα.

Τάκης Σπυρόπουλος: Όταν το 2013 ο Παναθηναϊκός αποκτούσε τον νεαρό τότε παίκτη από τον Πανιώνιο, οι πάντες μίλαγαν για μια πολύ καλή κίνηση, μιας και είχε βγάλει... μάτια με τον Πανιώνιο, όμως με τους Πράσινους κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 20 φορές, κερδίζοντας το κύπελλο Ελλάδας το 2013-14, μέχρι να μείνει ελεύθερος το 2015.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενε κανείς, μιας και μόλις στα 29 του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα της ΑΕ Μυκόνου. Σίγουρα για την ομάδα του Αιγαίου ο Τάκης Σπυρόπουλος είναι μια μεταγραφή από το πάνω... ράφι μιας και εκτός από το Τριφύλλι έχει αγωνιστεί στην Καλλονή, την Λαμία, την Δόξα Δράμας, τον Αήττητο Σπατών και το Αιγάλεω, ενώ έχει καταγράψει 84 συμμετοχές στην Β' Εθνική, 37 στην SL1, έχοντας φορέσει το εθνόσημο για την Εθνική Ελπίδων δύο φορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags