Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Ύμνοι Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια - "Να μείνει στην διοίκηση όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-21 23:22:00

Ύμνοι Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια - "Να μείνει στην διοίκηση όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ύμνοι Λουτσέσκου για Βιεϊρίνια - "Να μείνει στην διοίκηση όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Ρουμάνος τεχνικός όπου αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όσο και στην προσφορά του Πορτογάλου στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αγώνας... γενέθλια για τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά καθώς την Τετάρτη (229) συμπληρώνει 100 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε τόσο σε αυτό το γεγονός, όσο και στην προσφορά του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον σύλλογο.

Για το πως αισθάνεται που συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Αν τα στατιστικά είναι αυτά θέλω σαν τρελός να κερδίσω και το 101ο παιχνίδια μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ".

Για τις 250 συμμετοχές του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ και τι σημαίνει για τον ίδιο ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντρέ. Είναι ένα ιστορικό όνομα για τον σύλλογο. Είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και ειλικρινά είμαι χαρούμενος που έχω την δυνατότητα να δουλεύω μαζί του. Ελπίζω να τον έχω μαζί μου όσο περισσότερο διάστημα μπορώ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο Αντρέ είναι ένα κομμάτι της ιστορίας. Θα είναι πάντα μέσα στις καρδιές όσων βρίσκονται κοντά στον σύλλογο. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και αργότερα να είναι και κομμάτι της διοίκησης του συλλόγου".

Για την κατάσταση του και αν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: "Όχι, δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι αυτό. Έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, όχι τόσο σοβαρό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα προφυλαχθεί".

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι της Τρίπολης, αφήνοντας στην άκρη το αποτέλεσμα: "Κρατάμε τη νίκη, τη φοβερή δουλειά που κάναμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τις καλές τοποθετήσεις που είχαμε μέσα στο γήπεδο, το αποτέλεσμα σαφώς σε ένα παραδοσιακά πολύ δύσκολο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι όμως η θέληση και η αποφασιστικότητα των παικτών να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μία καλή και οργανωμένη ομάδα".

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Παναιτωλικό και ΑΕΚ και τη διαχείριση που σκοπεύει να κάνει: "Περιμένετε να σας πω για την διαχείριση που θα κάνω; Είναι λίγες οι ώρες που πέρασαν από το προηγούμενο παιχνίδι…".

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τις πολλές αλλαγές που έκανε ο σύλλογος του Αγρινίου τη φετινή σεζόν: "Ξεκινώντας από την ομάδα του Παναιτωλικού δεν μπορώ να πω πως για μένα έχει πάρα πολλές αλλαγές, ακόμα και ο προπονητής ή οι παίκτες που ήρθαν για μένα είναι μία καινούργια κατάσταση. Είναι μία ομάδα που όπως έχω προσέξει στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει καλή συνοχή, παλεύει, έχει μία οργάνωση. Θεωρώ πως είναι παιχνίδι που θα κριθεί στο πως θα ερμηνεύσουμε μια ευνοϊκή κατάσταση, θα πρέπει να έχουμε πνευματική ετοιμότητα, να έχουμε ισορροπία, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags