Facebook Pixel Φιορεντίνα - Ίντερ: Ψυχή πρωταθλήτριας η Ίντερ - Επική ανατροπή στην Φλωρεντία και ξανά κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-21 23:49:00

Ψυχή πρωταθλήτριας η Ίντερ - Επική ανατροπή στην Φλωρεντία και ξανά κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ψυχή πρωταθλήτριας η Ίντερ - Επική ανατροπή στην Φλωρεντία και ξανά κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Βιόλα να προηγήθηκαν, όμως οι Νερατζούρι κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να γυρίσουν τον αγώνα και να φύγουν τελικά με τη νίκη με 1-3 από το Αρτέμιο Φράνκι.

Φιορεντίνα - Ίντερ: Μπορεί το καλοκαίρι να έχασε τον κορυφαίο της σκόρερ και οι άνθρωποι της ομάδας να μην συζητούσαν καν για πρωτάθλημα, όμως οι Νερατζούρι τελικά είναι πολύ σκληροί για να... πεθάνουν. Οι παίκτες του Σιμεόνε μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους Βιόλα, όμως τελικά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με 1-3 και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και στο 23' άνοιξαν το σκορ με τον Σοτίλ, μετά από ασίστ του Γκονζάλες, όμως στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν πλήρως. Οι Νερατζούρι αρχικά ισοφάρισαν στο 52' με τον Νταρμιάν, ενώ τρία λεπτά μετά ο Έντβιν Τζέκο, θα πετύχει το τρίτο του γκολ σε πέντε αγώνες και θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Φιορεντίνα θα πιέσει να φέρει την αναμέτρηση στα... ίσα, όμως αρχικά η αποβολή του Γκονζάλες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ένα λεπτό, και το τέρμα του Πέρισιτς στο 87' στην αντεπίθεση θα δώσουν μια πολύ μεγάλη νίκη στους πρωταθλητές που κατάφεραν και έφτασαν τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα, περνώντας στην πρώτη θέση τη Νάπολι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags