Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ - Κορυφαίο όνομα - "Φωνάζει" για μεταγραφή Γενάρη
| 2021-09-22 12:16:00

Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ - Κορυφαίο όνομα - "Φωνάζει" για μεταγραφή Γενάρη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο πρώτος που "τέλειωσε" ο Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ - Κορυφαίο όνομα - "Φωνάζει" για μεταγραφή Γενάρη

Ο Ρουμάνος δεν... μασάει από ονόματα και τον διώχνει άμεσα από την Τούμπα. Ο κόουτς του Δικεφάλου του έστειλε διαδοχικά "μηνύματα" και πλέον περιμένει την διοίκηση να αναλάβει ο δράση. Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα... ψαχτεί και για τον αντικαταστάτη του.

ΠΑΟΚ: Εκτός ομάδας φαίνεται ότι θα βρεθεί σταδιακά από τον Δικέφαλο ο Καγκάβα, καθώς για δύο διαδοχικά παιχνίδια ο Λουτσέσκου δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο Ιάπωνας άσος είχε έρθει πριν από έναν χρόνο στην ομάδα, προφανώς ως μεγάλο όνομα που έψαχνε να βρει ένα περιβάλλον για να  βρει ρυθμό και να φτάσει σε ένα επίπεδο που θα μπορούσε να θυμίσει τον παίκτη που είχαμε θαυμάσει στο παρελθόν.

Και η αλήθεια είναι ότι και ο Πάμπλο Γκαρσία αλλά και ο Λουτσέσκου τού έδωσαν ευκαιρίες, με τον Καγκάβα να μην τις εκμεταλλεύεται όμως καθόλου. Δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κάποιος ένα παιχνίδι που να έχει ξεχωρίσει με την απόδοσή του, καθώς δεν είναι μόνο ότι προσφέρει ελάχιστα δημιουργικά σε μια τόσο νευραλγική θέση για τον τρόπο που παίζει ο Λουτσέσκου, αλλά δεν συμμετέχει σχεδόν καθόλου και στο αμυντικό κομμάτι.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος προπονητής έχει πάρει την οριστική απόφασή του για το μέλλον του Καγκάβα στον ΠΑΟΚ, άσχετα με το πώς θα διαχειριστεί αυτή την απόφαση. Δηλαδή, ναι μεν ο Καγκάβα έχει ουσιαστικά "τελειώσει" από τον Δικέφαλο, αλλά ο Λουτσέσκου δεν είναι προπονητής που θέλει να ταράξει το σύνολο.

 

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να τον πάρει ξανά κάποια στιγμή στην αποστολή ή ακόμα και να του δώσει χρόνο συμμετοχής, για να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και ευρυθμία στον τρόπο της λειτουργίας της ομάδας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ο Λουτσέσκου ότι ποντάρει πάνω στον Καγκάβα, παρά μόνο ότι δεν θέλει να δημιουργήσει έναν ποδοσφαιριστή-ξένο σώμα μέσα στα αποδυτήρια... 

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Τζιοβίνκο και ΠΑΟΚ - Κάθονται ξανά στο τραπέζι - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags