Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Χάος στην Μπαρτσελόνα! Ο Κούμαν πήγε σε συνέντευξη Τύπου διάβασε ανακοίνωση και έφυγε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-22 16:54:00

Χάος στην Μπαρτσελόνα! Ο Κούμαν πήγε σε συνέντευξη Τύπου διάβασε ανακοίνωση και έφυγε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάος στην Μπαρτσελόνα! Ο Κούμαν πήγε σε συνέντευξη Τύπου διάβασε ανακοίνωση και έφυγε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολλανδός έχοντας μιλήσει με τους αρχηγούς των Μπλουγκράνα, όχι όμως με την διοίκηση, πήγε στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Κάντιθ, διάβασε μια ανακοίνωση και αποχώρησε.

Μπαρτσελόνα: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στους Μπλαουγκράνα τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν φρόντισε να τους... τρελάνει όλους με την στάση του, ενώ ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της AS για το γεγονός που γράφει: "Έχουμε δει πολλά σουρεαλιστικά σε συνεντεύξεις Τύπου, αλλά σαν κι αυτό λίγα…".

Ο Ολλανδός τόνισε ότι ο σύλλογος είναι μαζί του και θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η επιτυχία στο Champions League είναι δύσκολη με την κατάσταση που επικρατεί στους Καταλανούς λόγω των κακών οικονομικών.

Βέβαια ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι έκπληκτος με όσα έκανε ο Κούμαν, όμως σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν θα απαντήσει δημόσια για να μην ανέβουν κι άλλο οι τόνοι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags