Facebook Pixel Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Άρχισε και... πετάει ο ΠΑΟΚ με ήρωα ξανά τον Πασχαλάκη - Άτυχος ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-22 20:11:00

Άρχισε και... πετάει ο ΠΑΟΚ με ήρωα ξανά τον Πασχαλάκη - Άτυχος ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άρχισε και... πετάει ο ΠΑΟΚ με ήρωα ξανά τον Πασχαλάκη - Άτυχος ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ που πέρασε από την δύσκολη έδρα του Αγρινίου νικώντας τον Παναιτωλικό με 1-2, με τέρματα των Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντίαζ.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Σε μια πολύ ωραία αναμέτρηση που έγινε στο Αγρίνιο, ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχε στην Τρίπολη και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε με τον Ντίαζ στον 58', ενώ είχε πάρει το προβάδισμα με τον Μιτρίτσα στο 31', κατάφερε και πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα του Σίντκλεϊ εννιά λεπτά πριν το τέλος με 1-2. Πλέον οι Ασπρόμαυροι πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής (26/9) με την ΑΕΚ, ενώ από την άλλη το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου σημείωσε την πρώτη ήττα του στην  φετινή Super League.

Το ματς:

Δυνατά ξεκίνησε ο Δικέφαλος του Βορρά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο και μόλις στο 3', μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Σίντκλεϊ θα σουτάρει, όμως ο Ροντρίγκεζ θα αποκρούσει με τα πόδια δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που από την αρχή του αγώνα είχαν την κατοχή της μπάλας προσπαθούσαν να πιέσουν την άμυνα της ομάδας του Αγρινίου, όμως χωρίς να δημιουργούν κινδύνους. Στο 15' οι Ασπρόμαυροι θα απειλήσουν και πάλι όταν ο Μιτρίτσα θα στρώσει ωραία στον Αουγκούστο, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού θα αποκρούσει.

Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους θα έρθει δύο λεπτά μετά σέντρα που θα γίνει από τα αριστερά, ο Βέργος θα πάρει την κεφαλιά, όμως ο Πασχαλάκης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι Αγρινιώτες θα προσπαθήσουν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση και από το 24' μέχρι το 28' θα χάσουν τρεις ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Βέργο, όμως δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά η κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού θα περάσει άουτ, ενώ αργότερα το σουτ του θα αποκρουστεί από τον Πασχαλάκη, ενώ στην τελευταία περίπτωση, δεν θα προλάβει για εκατοστά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα που Δικεφάλου του Βορρά.

Το σκορ όμως θα ανοίξουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο μετά το  ημίωρο και συγκεκριμένα στο 31' όταν μετά από ωραία σέντρα του Αουγκούστο, ο Μιτρίτσα θα βγει στην πλάτη δύο αμυντικών των γηπεδούχων και ωραία κεφαλιά θα κάνει το 0-1. Οχτώ λεπτά μετά ο Φλόρες θα εκτελέσει φάουλ από πολύ καλό σημείο, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι θα χάσουν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν μετά από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Βέργου, ο Μόρσεϊ από κοντά δεν θα καταφέρει να ισοφαρίσει, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Δικέφαλος του Βορρά θα χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και κάθετη πάσα, ο Τέιλορ θα βγει απέναντι από τον Ροντρίγκεζ από πλάγια θέση, όμως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού θα αποκρούσει. Οι Αγρινιώτες θα απαντήσουν, στο 53', με μια κεφαλιά του Κορνέλιους, όμως δεν θα απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη. Η πίεση των γηπεδούχων θα έχει αποτέλεσμα καθώς στο 58' θα φτάσουν στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ που θα εκτελέσει ο Μεντόζα, ο Βέργος θα πάρει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τον Ντίαζ και πάλι το κεφάλι στο δεύτερο θα φέρει την αναμέτρηση στα ίσια.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Παναιτωλικός θα απειλήσει και πάλι, με ένα πολύ δυνατό σουτ του Λούι, όμως και πάλι ο Πασχαλάκης θα αποκρούσει δύσκολα, ενώ στο 66' και πάλι οι γηπεδούχοι θα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα  ο Ντούαρτε θα πιάσει το σουτ με την μια, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Παρά το γεγονός των φάσεων από πλευράς γηπεδούχων αυτός που θα πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ θα είναι ο Δικέφαλος του Βορρά στο 80', όταν μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ και ωραία πάσα του Σφιντέρσκι με το στήθος ο Σίντκλεϊ θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και θα κάνει το 1-2.

Δύο λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, οι Αγρινιώτες θα χάσουν τεράστια ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα, ο Καρέλης θα πιάσει το σουτ, όμως ο Πασχαλάκης και πάλι, ενστικτωδώς, θα αποκρούσει και θα κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι στα εναπομείναντα λεπτά θα προσπαθήσουν να πιέσουν, χωρίς όμως να φτάσουν κοντά στην ισοφάριση με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάρει τελικά μια μεγάλη νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σκόρερ: 58' Ντίαζ - 31' Μιτρίτσα, 80' Σίντκλεϊ

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Βέργος, Ντίας, Κορνέλιους (85' Καρέλης), Ντουάρτε (81' Μπαρμπόσα), Φλόρες (70' Βαρόνε), Μόρσεϊ (46' Μεντόσα), Τσιγγάρας (85' Μάλης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (71' Εσίτι), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μουργκ (63' Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (63' Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71' Σφιντέρσκι).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags