Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Και τώρα “τελικός” για ΠΑΟ – Ζόρια από νωρίς για Γιοβάνοβιτς – Περιμένει… στη γωνία ο Ολυμπιακός!
| 2021-09-22 23:15:00

Και τώρα “τελικός” για ΠΑΟ – Ζόρια από νωρίς για Γιοβάνοβιτς – Περιμένει… στη γωνία ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Και τώρα “τελικός” για ΠΑΟ – Ζόρια από νωρίς για Γιοβάνοβιτς – Περιμένει… στη γωνία ο Ολυμπιακός!

Οι Πράσινοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο ήδη από την τρίτη αγωνιστική της Superleague και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αντιδράσει ώστε να μην μείνει εκτός στόχων από νωρίς.

Παναθηναϊκός: Μπορεί οι Πράσινοι να ξεκίνησαν την φετινή Superleague ενθουσιάζοντας τους φίλους τους, μιας και μετά από πολύ καιρό έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο κερδίζοντας με 4-0 τον Απόλλωνα, όμως τελικά φαίνεται ότι δεν είναι μαθημένοι σε αυτό το… κλίμα. Παρά την ωραία ανάπτυξη, τις πολλές ευκαιρίες και τις ατομικές ενέργειες, κυρίως του Βιτάλ, που έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως κάτι αλλάζει στο Τριφύλλι οι… σφαλιάρες με κάτω τα χέρια τόσο στα Γιάννενα, από τον ΠΑΣ το Σάββατο (18/9), όσο και αυτή με τον Άρη, τέσσερις μέρες μετά, στην Θεσσαλονίκη βυθίζουν για ακόμα μια φορά σε εσωστρέφεια την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και αν πει κανείς ότι οι Πράσινοι τα τελευταία χρόνια δεν κέρδιζαν εύκολα ούτε τον ΠΑΣ, εκτός έδρας, αλλά ούτε τους Κίτρινους στο "Κλ. Βικελίδης", αυτό που ήταν περισσότερο ανησυχητικό ήταν το γεγονός της κακής ανάπτυξης και των ελάχιστων ευκαιριών, παρά το γεγονός ότι και στις δύο αναμετρήσεις δέχθηκε νωρίς το γκολ, έχοντας σχεδόν 90 λεπτά να αντιδράσουν, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Πλέον στο Παναθηναϊκό, αν και βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική, ακολουθεί ένας αγώνας… τελικός με τον Βόλο την Κυριακή (26/9) μιας και τα περιθώρια νέας γκέλας και μάλιστα εντός έδρας θα γιγαντώσει τα προβλήματα.

Αυτό θα συμβεί γιατί ο Παναθηναϊκός θα μπει για ακόμα μια φορά σε τεράστια προβλήματα, μιας και θα μετράει 3 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, ενώ το κλίμα για παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα χειροτερεύσει, μιας και θα υπάρξει σίγουρα γκρίνια και από τον κόσμο. Παράλληλα οι Πράσινοι, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μετά τον σύλλογο της Μαγνησίας έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο αιώνιο ντέρμπι στις 3 Οκτωβρίου. Είναι πιθανό λοιπόν, με νέα γκέλα με τον Βόλο, ο Παναθηναϊκός να πάει στην διακοπή 13 ημερών για τις εθνικές ομάδες έχοντας μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που πραγματικά θα κάνει το κλίμα στην ομάδα και το τμήμα κάτι παραπάνω από… εκρηκτικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags