Facebook Pixel Ίβαν Γιοβάνπβιτς: Πιστεύει στην ανατροπή ο Γιοβάνοβιτς - "Μας πληγώνουν οι δύο συνεχόμενες ήττες - Θα είμαστε καλύτεροι"
| 2021-09-22 23:19:00

Πιστεύει στην ανατροπή ο Γιοβάνοβιτς - "Μας πληγώνουν οι δύο συνεχόμενες ήττες - Θα είμαστε καλύτεροι"

Sportdog Team
Πιστεύει στην ανατροπή ο Γιοβάνοβιτς - "Μας πληγώνουν οι δύο συνεχόμενες ήττες - Θα είμαστε καλύτεροι"

Οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τους Κίτρινους στην Θεσσαλονίκη, δεχόμενοι την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, όμως ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, πιστεύει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Ίβαν Γιοβάνπβιτς: Ο Παναθηναϊκός έχασε στο "Κλ. Βικελίδης" από τον Άρη, σημειώνοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα και ο Σέρβος τεχνικός στις δηλώσεις του ανέφερε πως το γεγονός αυτό πληγώνει την ομάδα, όμως παράλληλα υποστήριξε πώς οι Πράσινοι θα βελτιωθούν.

"Δύο παιχνίδια δεχτηκαμε γκολ στην αρχή και ουσιαστικά δεν μπορούσαμε να ανατρέψουμε. Ήταν παιχνίδι όπως περιμέναμε ότι θα είναι. δεν είχε πολλή μεγάλη ποιότητα το παιχνίδι. Κατά διαστήματα άλλαζε ο έλεγχος. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε, αλλά χάσαμε από μία φάση στην αρχή του παιχνιδιού.

Είναι πρόβλημα να χάνουμε έτσι τα παιχνίδια. Είμαστε ομάδα που προσπαθεί αρκετά στο γήπεδο και είναι σίγουρο ότι όσο περισσότερο περάσουν χρόνο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, θα είμαστε καλύτεροι. Όμως είναι δύο ήττες που πληγώνουν πάρα πολύ", είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags