Facebook Pixel ΑΕΚ: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τον Κώστα Γαλανόπουλο
| 2021-09-23 10:00:00

Ξαφνικό πρόβλημα στην ΑΕΚ - "Μπαρούτι" ο Μελισσανίδης για κορυφαίο άσο - Παίρνει… κεφάλια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξαφνικό πρόβλημα στην ΑΕΚ - "Μπαρούτι" ο Μελισσανίδης για κορυφαίο άσο - Παίρνει… κεφάλια!

Αναστάτωση στην Ένωση για ένα πολύ σημαντικό θέμα που προέκυψε. Η διοίκηση έχει ενημερωθεί σχετικά με τα σοβαρά παράπονα που υπάρχουν και άμεσα θα πάρει θέση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθεί ο παίκτης για να συζητήσουν και να βρουν τι ακριβώς έχει γίνει!
 

ΑΕΚ: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τον Κώστα Γαλανόπουλο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς είναι σαφές ότι κάτι τρέχει με την περίπτωσή του.

Η ενημέρωση από το ιατρικό τιμ της Ένωσης, λίγο καιρό πριν, ήταν ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποιο πρόβλημα στον Γαλανόπουλο άρα, ιατρικά, είναι έτοιμος για να παίξει.

Αυτό είχε ειπωθεί και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, με αποτέλεσμα να μπει και να παίξει για ένα ημίχρονο ο Γαλανόιπουλος, με πολύ κακή παρουσία (γιατί προφανώς έπαιζε με πόνους!), αλλά έκτοτε να μην έχει προπονηθεί κανονικά.

Το θέμα με τον Γαλανόπουλο είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, κι εδώ φαίνεται ότι προκύπτει ζήτημα για το ιατρικό τιμ της Ένωσης. Γιατί δεν γίνεται να βγαίνει και να υποστηρίζει ο παίκτης σε προπονητή και ιατριούς ότι πονάει και, επίσημα, να μην υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι συμβαίνει.

Φαίνεται ότι και στην ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια για το θέμα τού Γαλανόπουλου αλλά όχι για τον παίκτη - Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι υποστηρίζει ανακόλουθα ότι πονάει.

Φωνές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα χτυπούν το καμπανάκι για το θέμα του Γαλανόπουλου, που είναι κεφάλαιο για την ομάδα ακόμα και μετά από τις προσθήκες που έχουν γίνει φέτος το καλοκαίρι και έχουν κάνει σούπερ ανταγωνιστικό το ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το πέναλτι που ζητά η Λαμία! Έξαλλοι Τζαβέλλας και Σάκχοφ με Καραμάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags