Facebook Pixel ΑΕΚ: Σεραφείδης στο Sportdog: "Έφτιαξε ομάδα ο Μελισσανίδης! Δολοφονία στην Κρήτη - Όλοι στη μπρίζα"
| 2021-09-23 14:43:00

Σεραφείδης στο Sportdog: "Έφτιαξε ομάδα ο Μελισσανίδης! Δολοφονία στην Κρήτη - Όλοι στη μπρίζα"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σεραφείδης στο Sportdog: "Έφτιαξε ομάδα ο Μελισσανίδης! Δολοφονία στην Κρήτη - Όλοι στη μπρίζα"

Η περιπέτεια της υγείας του και το μήνυμα του για τη νέα ΑΕΚ! Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και την παρουσία του στο ματς με τη Λαμία

ΑΕΚ: Δυσκολεύτηκε, πάλεψε, αλλά τα κατάφερε! Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα στο Ηράκλειο, επικρατώντας 1-0 της Λαμίας με γκολ του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός ήταν ο MVP της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής, ο πρωταγωνιστής όμως ήταν άλλος. Σε αυτόν άλλωστε οι κιτρινόμαυροι αφιέρωσαν το τρίποντο.
 

Ο Στέλιος Σεραφείδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ήρθε γήπεδο για να δει την ομάδα που αγωνίστηκε και αγάπησε. Οι οπαδοί του επεφύλαξαν αποθέωση. «Και δεν φοβάται η ΑΕΚ κανέναν, όσο υπάρχουν Ενωσίτες σαν εσένα!», ανέφερε το πανό που αναρτήθηκε στο πέταλο των οργανωμένων, οι οποίοι αναγνωρίζουν στο μεγάλο παλαίμαχο τερματοφύλακα, ότι δεν άφησε την ομάδα ούτε τώρα που δίνει τη δική του μάχη.
 

«Ήταν να βγω την Πέμπτη! Είπα στον γιατρό, να μου κάνει τη χάρη να πάρω εξιτήριο την Τετάρτη και να δω και το παιχνίδι», λέει στο Sportdog ο βετεράνος γκολκίπερ, ο οποίος πήγε στο γήπεδο συνοδευόμενος από την κόρη του.
 

Παρά την κούραση κυρ Στέλιος παρακολούθησε το παιχνίδι! Αυτή ήταν η επιθυμία του άλλωστε. Πως του φάνηκε η ΑΕΚ; «Ήταν λίγο πεσμένη η ομάδα. Θεωρώ, ότι ήταν κουρασμένη, αλλά περισσότερο απογοητευμένη, μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Έχασε όμως πολλές ευκαιρίες. Η Λαμία δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Ήταν καλή ομάδα».


Μια αγωνιστική πριν η ΑΕΚ βρήκε... μπλόκο στην Κρήτη , απ' όπου έφυγε με μεγάλα παράπονα για τη διαιτησία. «Εκεί μας δολοφόνησαν. Μας την είχαν στημένη. Αντί να αποβληθεί παίκτης του ΟΦΗ έφαγε κόκκινη δικός μας. Στο πρώτο τους γκολ έγινε φάουλ», λέει ο «Σέρα» υπερασπιζόμενος με πάθος το δίκαιο της ομάδας που υποστηρίζει.


Φέτος η ΑΕΚ έκανε πολύ δυνατές καλοκαιρινές προσθήκες. Είναι λογικό να ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Ο βετεράνος άσος είναι αισιόδοξος, ότι η ομάδα θα δέσει.


«Ο Μελισσανίδης έφτιαξε μια ομάδα, να ξεκινήσει από την αρχή. Έχτισε μία διαφορετική ΑΕΚ από πέρσι. Έχουμε φτιάξει καλή ομάδα όμως. Θα συνέλθουμε. Ακόμα δεν έχουν γνωριστεί οι παίκτες. Στην άμυνα λίγο θέλουμε δουλίτσα. Είναι όλοι εντάξει παίκτες. Και μπριζωμένοι. Θέλουν να δείξουν πράγματα. Και μόνο η διάθεση λέει πολλά», σημειώνει ο κυρ Στέλιος, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει τους δύο Ελβετούς της Ένωσης, τον Τσούμπερ και τον Γέβτιτς, ενώ αναγνωρίζει, ότι ο συνάδελφός του, ο τερματοφύλακας, Στάνκοβιτς ήταν «καλός με τη Λαμία, αλλά με τον ΟΦΗ είχε λίγο... ατονία.


Στο τέλος της συζήτησης ο Στέλιος Σεραφείδης έστειλε το δικό του μήνυμα. «Η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου είναι φανταστική. Όταν ακούς τους ΑΕΚτζήδες να τραγουδούν, είναι σαν να βλέπεις όνειρο. Ευχαριστώ τον Κοσμίδη και τους συνεργάτες του, τον Νικολάου, τους ΑΕΚτζήδες που είναι κοντά στην ομάδα. Πρέπει να είναι στο πλάι της. Να είμαστε ενωμένοι. Χωρίς αυτούς δεν γίνεται τίποτα. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς», ανέφερε ο παλιός τερματοφύλακας του Δικέφαλου αετού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags