Facebook Pixel ΑΕΚ: Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Μιλόγεβιτς με Άμραμπατ - Πότε θα ξέρουν στην ΑΕΚ τι πρόβλημα έχει ο παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-23 21:07:00

Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Μιλόγεβιτς με Άμραμπατ - Θα προλάβει το ντέρμπι με ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Μιλόγεβιτς με Άμραμπατ - Θα προλάβει το ντέρμπι με ΠΑΟΚ;

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον αγώνα με την Λαμία την Τετάρτη (22/9) είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Σέρβου τεχνικού της Ένωσης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΑΕΚ: Την πρώτη προπόνηση ενόψει Τούμπας έκανε την Πέμπτη (23/9) η Ένωση, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στην Λαμία να κάνουν αποφόρτιση, ενώ τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον Νορντίν Άμραμπατ που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τετάρτης (22/9) με σφίξιμο στον δικέφαλο.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έκρινε καλύτερο ο ποδοσφαιριστής να κάνει εξετάσεις την Παρασκευή (24/9), μιας και θα έκανε αποκατάσταση με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να μπορέσουν να είναι σίγουροι για την κατάστασή του.

Ο μόνος που έκανε ατομικό ήταν ο Γαλανόπουλος, που ταλαιπωρείται ξανά από ενοχλήσεις και είναι νωρίς να εκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο ντέρμπι της Τούμπας η ΑΕΚ θα έχει στην διάθεσή της και τον Λιβάι Γκαρσία που εξέτισε την ποινή του από της αποβολή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags