Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Απαντήσεις" μετά το... κράξιμο από άσο της ΑΕΚ - Η πρώτη μεγάλη έκπληξη Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό
| 2021-09-23 21:01:00

"Απαντήσεις" μετά το... κράξιμο από άσο της ΑΕΚ - Η πρώτη μεγάλη έκπληξη Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό

Οι Μιχείες
"Απαντήσεις" μετά το... κράξιμο από άσο της ΑΕΚ - Η πρώτη μεγάλη έκπληξη Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό

Ποιος έκανε την έκπληξη στο ΟΑΚΑ και η αλλαγή πλάνων από τον Ιβάν. Μπορεί να βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής μετά το 3-3 στην Κρήτη, όμως κόντρα στη Λαμία... πέρασε το τεστ με άριστα. Ποιος απογοήτευσε για τον Παναθηναϊκό και πηγαίνει στον πάγκο στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς είχε προκαλέσει τους πρώτους προβληματισμούς και εντός ΑΕΚ, για την...απουσία του στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα στο "Γεντί Κουλέ"! Επειδή , λοιπόν, προερχόταν από μια κακή εμφάνιση και το ματς με την Λαμία γινόταν στα καπάκια εκείνου με τον ΟΦΗ,  κατά κάποιο τρόπο εμπεριείχε και ένα είδος κρας τεστ η απόδοσή του. Κατά πόσο δηλαδή θα έμενε/στεκόταν ανεπηρέαστος και θα έβγαζε προσωπικότητα. 

Η αλήθεια είναι πως ο Αυστριακός, που κλήθηκε ξανά στην Εθνική του ομάδα, τα έκανε ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ με την Λαμία. Έβγαινε στις σέντρες, οι λαβές του ήταν μια χαρά, οι αναμονές του σωστές ενώ έκανε και μια μεγάλη απόκρουση σε ένα πολύ δύσκολο σουτ του Τζανδάρη στο...παράθυρό του. Κρατώντας μετά την πρεμιέρα δεύτερη φορά...clean sheet. 

Με τις συγκρίσεις να έρχονται/ακολουθούν αναπόφευκτα, για το τι θα συνέβαινε αν ο Τσιντώτας με την εύθραστη ψυχολογία ήταν το Νο 1 στην Ένωση και προερχόταν από ματς που το 0-3 έγινε 3-3. Τα... καλά τα περσινά δηλαδή. Αντιθέτως ο Στάνκοβιτς δείχνει πως μπορεί να αποπνέει την σιγουριά/ηρεμία και την σταθερότητα που έβγαζε την προηγούμενη 2ετία ο Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό. Να γίνει ο... Αυστριακός Σα της ΑΕΚ.



Κι από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό, όπου το ματς στο "Βικελίδης" άνοιξε κουβέντα για τον "άσο". Ο Γιοβάνοβιτς επέμενε για την απόκτηση τερματοφύλακα, ανταγωνιστικού προς τον Διούδη για τα γάντια του βασικού στον Παναθηναϊκό, απο τις αρχές του καλοκαιριού. Τελικά βρήκε στα τέλη Αυγούστου τον εκλεκτό του, τον Αλεσάντρο Μπρινιόλι, τον οποίο και έφερε στο "τριφύλι". 

Επειδή όμως, ο Σέρβος είναι σοβαρός προπονητής, με αρχές, δεν μπορούσε με το... καλημέρα να έβαζε στην ενδεκάδα τον Ιταλό κίπερ. Θα έχανε έτσι και τον Διούδη. στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, λοιπόν, βασικός πορτιέρε στον ΠΑΟ ήταν ο διεθνής Έλληνας. 

Ο Διούδης έδωσε όμως, δικαιώματα στο "Βικελίδης" και ήδη επικοινωνιακά του ρίχνουν σοβαρή ευθύνη (για το βαθμό εμπειρίας του), στην... παραγωγή της φάσης (απο το πουθενά) που έφερε το γκολ του Καμαρά. Έπρεπε να υπολογίσει τον δυνατό...κόντρα αέρα, γράφουν και λένε. Οπότε χλωμό τον κόβω για τα δυο επόμενα ματς, με Βόλο και Ολυμπιακό. Και βλέπω στο "Καραισκάκης" ο Γιοβάνοβιτς να πηγαίνει με τον Μπρινιόλι στον άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψήφο εμπιστοσύνης" σε Μαρτίνς - Ερασιτεχνική αντιμετώπιση από ΑΕΚ - Μέχρι... παραίτηση από Ιβάν


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags