Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς, "πετάει" έξω τις μεταγραφές - "Τρώει" τον Καμαρά - Απόφαση στη Θύρα 7!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-23 22:22:00

Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς, "πετάει" έξω τις μεταγραφές - "Τρώει" τον Καμαρά - Απόφαση στη Θύρα 7!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς, "πετάει" έξω τις μεταγραφές - "Τρώει" τον Καμαρά - Απόφαση στη Θύρα 7!

Η... εντολή στο Καραϊσκάκη και οι αποφάσεις που θα φέρουν αντιδράσεις. Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος προπονητής, ποιοι μένουν εκτός ενδεκάδας και ίσως στην εξέδρα και γιατί... κινδυνεύει ο Μαντί Καμαρά. Το Sportdog.gr αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο

Ολυμπιακός: Το μεγαλύτερο αγωνιστικό κέρδος από τη νίκη των Ερυθρόλευκων εναντίον του Απόλλωνα είναι αναμφίβολα ο Τικίνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κι αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό αφού οι Πειραιώτες δεν γίνεται να παίρνουν γκολ μόνο από τον Ελ Αραμπί, καθώς και ο Τικίνιο είναι γκολεαδόρ που σε περιβάλλον όπως αυτό του Ολυμπιακού μπορεί να κάνει αυτό που λέμε... παπάδες. Γιατί σε όλα τα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων είναι μέσα στις φάσεις για το γκολ, αλλά είναι διαφορετικό ένας επιθετικός να είναι μέσα στις φάσεις και διαφορετικό να σκοράρει.

Πλην του Τικίνιο, όμως, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η παρουσία τού Γιώργου Μασούρα. Όχι μόνο λόγω του γκολ που πέτυχε και άνοιξε τον δρόμο για μια εύκολη νίκη, με σπουδαία εμφάνιση. Αλλά και γιατί έδειξε για μια ακόμα φορά ότι η θέση τους ενός από τους δύο εξτρέμ είναι καπαρωμένη όσο είναι καλά και σε φόρμα, άσχετα αν υπάρχουν άλλοι τέσσερις παίκτες που περιμένουν για να παίξουν (Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες, Ρόνι Λόπες, Βαλμπουενά).

Παράλληλα, ικανοποίηση για πρώτη φορά σε τέτοιον βαθμό, υπάρχει στον Ολυμπιακό και για τον Κούντε, αν και στο Λιμάνι περιμένουν να κάνει μαζικά στο μέλλον παρόμοιες εμφανίσεις. Πρόκειται για μία από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στο Λιμάνι και θα είναι τεράστια αποτυχία αν… δεν παίξει. Τώρα, είναι η ευκαιρία του να γυρίσει τούμπα και να παίξει βασικός, με τον Μαντί Καμαρά να μην έχει βρει ακόμα ρυθμό.

Hat off στον Μαρτίνς από τους οργανωμένους

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό, επίσης, από το παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα, είναι και αυτό που έγινε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποθεώθηκε από τους οπαδούς και συγκεκριμένα από τους οργανωμένους οπαδούς - Με δική τους πρωτοβουλία υπήρξε δύο φορές το σύνθημα που τον αποθέωνε.

Κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι όχι μόνο αναγνωρίζεται η δουλειά που έχει κάνει τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά και ότι ο κόσμος τον στηρίζει! Κι αυτό σε έναν πάγκο όπως είναι αυτός του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη στήριξη εκτός από αυτή της διοίκησης ή/και των οπαδών! Ο Μαρτίνς είναι εδώ, χωρίς μουρμούρες, και ο Πορτογάλος αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Όπως του αξίζει άλλωστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψήφο εμπιστοσύνης" σε Μαρτίνς - Ερασιτεχνική αντιμετώπιση από ΑΕΚ - Μέχρι... παραίτηση από Ιβάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags