Facebook Pixel Ατρόμητος: Ανατροπή στον Ατρόμητο - Μεταμεσονύχτια συμφωνία Σπανού με Έλληνα κόουτς - Δεν είναι ο Γιαννίκης!
| 2021-09-24 11:52:00

Ανατροπή στον Ατρόμητο - Μεταμεσονύχτια συμφωνία Σπανού με Έλληνα κόουτς - Δεν είναι ο Γιαννίκης!

Οι Μιχείες
Ανατροπή στον Ατρόμητο - Μεταμεσονύχτια συμφωνία Σπανού με Έλληνα κόουτς - Δεν είναι ο Γιαννίκης!

Πολύ έμπειρος και πετυχημένος προπονητής αναλαμβάνει ΑΜΕΣΑ στο Περιστέρι. Πρόκειτια για τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος είδε τα έχει βρει σε όλα με το... αφεντικό του συλλόγου. Γιατί όμως "καθάρισαν" τον Λόπεθ τόσο νωρίς και η άποψη του νέου προπονητή για το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα.

O Άνχελ Λόπεθ, όπως είχε γράψει η στήλη, ήταν με ημερομηνία λήξης στον Ατρόμητο. Τον έσωσε, προς στιγμής, η αναπάντεχη ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" αλλά η ομάδα του δεν μπορούσε να συνέλθει παραμένοτας χωρίς νίκη απο τον Ιούλιο , όταν και την ανέλαβε, σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια του. Με την εικόνα και το αποτέλεσμα (3-0) στο Βόλο να  γράφουν τον επίλογο της σύντομης συνεργασίας τους.

 

Το αφεντικό,ο Γιώργος Σπανός, φαίνεται πως το πήρε πάνω του και αποφάσισε το ίδιο βράδυ, χθες, όχι μόνο να τελειώσει τον Ισπανό προπονητή αλλά και να κλείσει άμεσα τον αντικαταστατη του, που είναι παλιός γνωριμός του. Και εδώ είχαμε ανατροπή αφού ο ιδιοκτήτης του Ατρόμήτου, δεν... πήγε στον Γιαννίκη αλλά στον Γιώργο Παράσχο!!

Ο Σπανός δεν ήθελε να χάσει ούτε ημέρα , ποντάρει στην εμπειρία του βετεράνου κόουτς και στο οτι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής προκειμένου να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Αυτό δηλαδή που δεν μπόρεσε να κάνει ο Άνχελ Λόπεθ και εκτός απο τα αποτελέσματα του στοίχισαν την δουλειά του στην ομάδα των δυτικών συνοικιών (η αγωνιστική ταυτότητα).

 

Τι κι αν το παιχνίδι στο Βόλο ήταν βραδινό, αμέσως μετά την λήξη του, ο Σπανός τηλεφώνησε στον Παράσχο, συζήτησαν για πολλή ώρα, του πρότεινε να αναλάβει την ομάδα και αυτό θα γίνει και επίσημα σήμερα. Ουσιαστικά η συμφωνία μεταξύ τους κλείστηκε απο χθες ,ήταν μεταμεσονύχτια και ο Παράσχος αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει (θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του ο Λόπεθ, για αυτό δεν θα έρθει από σήμερα στην Αθήνα ο Παράσχος), να ανακοινωθεί και να πιάσει άμεσα δουλειά στα ...παλιά του λημέρια. Μάλιστα θα καθίσει και στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Άρη.

 

Οι πρώτες πληροφορίες που μαζέψαμε θέλουν τον Γιώργο Παράσχο να έχει άποψη για την νέα ομαδα του και να επισημαίνει στον Σπανό πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που είδε  στον Ατρόμητο των τόσων πολλών και καλών μεταγραφών είναι το...ύφος μπλαζέ που βγαίνει απο πολλούς παίκτες. Κοινώς η απάθεια και η αδιαφορία...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τα... τινάζει όλα στον αέρα ο Ολυμπιακός - Πάει στο δικαστήρια



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags