Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάντα Μιλόγεβιτς: "Πόρτα" Μιλόγεβιτς σε ακριβοπληρωμένο άσο της ΑΕΚ - Αυτά του... χρεώνει - "Μεταγραφή" τέλη Σεπτέμβρη
| 2021-09-24 15:23:00

"Πόρτα" Μιλόγεβιτς σε ακριβοπληρωμένο άσο της ΑΕΚ - Αυτά του... χρεώνει - "Μεταγραφή" τέλη Σεπτέμβρη

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Πόρτα" Μιλόγεβιτς σε ακριβοπληρωμένο άσο της ΑΕΚ - Αυτά του... χρεώνει - "Μεταγραφή" τέλη Σεπτέμβρη

Πώς αλλάζουν όλα στην Ένωση και η έξτρα πίεση στον Σέρβο προπονητή. Το πρόβλημα του Άμραμπατ ανακατεύει την τράπουλα και δίνει ευκαιρίες σε παίκτες να... παλέψουν για μία θέση στην ενδεκάδα. Ποιος θα μείνει εκτός και τι ισχύει με τον Πέτρο Μάνταλο. Έρχεται και μεγάλη... επσιτροφή.
 

ΑΕΚ - Βλάντα Μιλόγεβιτς: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς θα στήσουν τις ομάδες τους οι Μιλόγεβιτς και Λουτσέσκου στην Τούμπα, καθώς οι δύο Δικέφαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής.

 

Οι Κίτρινοι ναι μεν θα έχουν τον Λιβάι Γκαρσία αλλά δεν υπάρχει στο πλάνο (για τις επόμενες τρεις εβδομάδες!) ο Άμραμπατ. Δύσκολο να δούμε τον Τάνκοβιτς στην 11άδα, στη θέση του Μαροκινού, κυρίως λόγω τής αμυντικής συμπεριφοράς του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Σουηδός έχει κερδίσει πόντους τον τελευταίο μήνα (μη ξεχνάμε πως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έγιναν τρομερές προσπάθειες για να φύγει), όμως ακόμα δεν έχει πείσει τον κόουτς πως αξίζει τη φανέλα του βασικού.

Πιο πιθανό λοιπόν είναι να δούμε τον Γέβτιτς ή τον Μάνταλο, είτε πιο κεντρικά (με τον Τσούμπερ στα αριστερά) είτε τα άκρα (με τον Τσούμπερ πιο κεντρικά). Σε κάθε περίπτωση θα γίνει ένα σχετικό ανακάτεμα στην τράπουλα από τον Σέρβο προπονητή, καθώς ο Άμραμπατ αναμένεται να απουσιάσει, συνολικά, κοντά στις 3 εβδομάδες. 

 

Τέλος, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, που δεν σχετίζεται βέβαια άμεσα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι οι εξελίξεις με τον Γαλανόπουλο. Που πολύ δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο. Υπάρχει, όμως, ένα αντίβαρο των εξελίξεων με τον Γαλανόπουλο, καθώς επιστρέφει ο Σιμόες σταδιακά στην αποστολή.

 

Ο Πορτογάλος άσος είναι καλά και η επιστροφή του στην αποστολή θα φέρει, παράλληλα, και την παρουσία του στην 11άδα, στο πλευρό του Λε Ταλέκ ή του Σιμάνσκι, όποτε κρίνει απαραίτητο ο Μιλόγεβιτς. Ο Πορτογάλος άσος αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τον Μιλόγεβιτς και θα βοηθήσει πάρα πολύ η επιστροφή. Σαν... μεταγραφή θα είναι ουσιαστικά, καθώς λείπει εδώ και μήνες, ενώ θα χρειαστεί ξανά χρόνο προσαρμογής, καθώς δεν έχει ρυθμό. Θέλει παιχνίδια και σιγά σιγά θα τα πάρει μπαίνοντας ως αλλαγή.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απαντήσεις" μετά το... κράξιμο από άσο της ΑΕΚ - Η πρώτη μεγάλη έκπληξη Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags