Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Με αυτόν... κλειδώνει τον τίτλο - Νέα "εντολή" Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-25 10:00:00

Η πρώτη μεταγραφή τον Γενάρη - Με αυτόν... κλειδώνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - "Εντολή" Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη μεταγραφή τον Γενάρη - Με αυτόν... κλειδώνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - "Εντολή" Μαρινάκη!

Στο Λιμάνι κυνηγούν την "υπέρβαση", παρότι ο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται. Οι εξελίξεις μετά τις πρώτες αγωνιστικές, πού χρειάζονται ενίσχυση οι "Ερυθρόλευκοι" και ποιοι... ζορίζονται. Η διοίκηση πάντως έχει ήδη έτοιμο μπάτζετ για να κάνει μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς την φετινή χρονιά στους Ερυθρόλευκους δεν είναι άλλο από τα άκρα της άμυνας. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν, όσο και αν προσπάθησαν μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, να βρουν τους παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά τόσο δεξιά, όσο και αριστερά, προχωρώντας μόνο στην απόκτηση του Μίκαλ Καμπρόβνικ όποιος, όμως, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις.

Βέβαια ο 20χρονος Πολωνός εξακολουθεί να είναι ένα… λαχείο για τον Ίβηρα τεχνικό όσο και για ολόκληρο τον Ολυμπιακό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός, ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, που έχει έρθει στον Πειραιά σαν δανεικός για ένα χρόνο, μπορεί να έχει άριστες συστάσεις και η χρηματιστηριακή του αξία να φτάνει στα 5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt, όμως δεν έχει τις εικόνες και την εμπειρία για να… τραβήξει το κουπί σε έναν απαιτητικό σύλλογο όπως είναι οι Ερυθρόλευκοι. Άλλωστε την προηγούμενη χρονιά είχε μόλις 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στην Λέγκια όπου και πάλι αγωνίστηκε σαν δανεικός για έξι μήνες, ενώ μέτρησε μόλις μια συμμετοχή με την Μπράιτον, στην ήττα με 1-0 από την Λέστερ για το κύπελλο Αγγλίας.

Παράλληλα αν ψάξει κανείς στην δεξιά πλευρά της άμυνας, μπορεί να βρει τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Κέβιν Λαλά. Και βάζοντας στην εξίσωση ότι αρχικά ο 24χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής, παρά την πολύ καλή χρονιά που έκανε πέρσι, δεν είναι το κατεξοχήν "γνήσιο" δεξί μπακ, αλλά και το ότι οι πρωταθλητές έχουν να αγωνιστούν σε τρία μέτωπα (πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League), εύκολα κανείς καταλαβαίνει ότι ο παίκτης κλειδί για τις εξελίξεις είναι ο Γάλλος. Να υπενθυμίσουμε, βέβαια, ότι ο Λαλά έμεινε στην ομάδα από το… παράθυρο και παρά το γεγονός ότι ο Μάρτινς τον… έφταιξε σε προσωπική κουβέντα που είχε μαζί του, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν θα μπορέσει να είναι όσο αποδοτικός πρέπει.

Έτσι πλέον ο Μαρτίνς, αλλά και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, έχουν καταλάβει και γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα… στοιχήματα στην άμυνα έχουν ημερομηνία… λήξης. Αυτή είναι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, όπου αν οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα ο Γενάρης θα είναι πραγματικά… καυτός για τον Ολυμπιακό, που θα τα δώσουν όλα για να δυναμώσουν τις δύο πλάγιες πλευρές της άμυνας, με παίκτες που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο για τον Κώστα Φορτούνη - Τι συνέβη με τον άσο του Ολυμπιακού - Δείτε ΦΩΤΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags