Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιο όνομα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα - Γνωρίζει άριστα την ομάδα - Τρέχουν οι εξελίξεις με τον...
| 2021-09-25 12:14:00

Τεράστιο όνομα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα - Γνωρίζει άριστα την ομάδα - Τρέχουν οι εξελίξεις με τον...

Sportdog Team
Τεράστιο όνομα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα - Γνωρίζει άριστα την ομάδα - Τρέχουν οι εξελίξεις με τον...

Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στη La Liga, μια «βαριά» ήττα (3-0) από την Μπάγερν Μονάχου στο «Καμπ Νου» για την πρεμιέρα του Champions League, αλλά κυρίως μια σειρά τριών αγώνων χωρίς νίκη μετά τις ισοπαλίες με Γρανάδα (1-1) και Κάντιθ (0-0).

Μπαρτσελόνα: Η εφετινή ομάδα δεν είναι στα... καλύτερά της από την αρχή της σεζόν και το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν είναι ήδη κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Ολλανδός τεχνικός κάθεται σε «ηλεκτική καρέκλα, με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου αυτήν την εβδομάδα, να μην μπορέσει να κρύψει την ενόχλησή του.


«Θα σταματήσω εδώ, γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δικαιολογηθώ για όλα», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την ώρα που οι πληροφορίες από την Βαρκελώνη, αναφέρουν ότι ο Ζοάν Λαπόρτα έχει αποφασίσει την λύση της συνεργασίας με τον Κούμαν.

    Και όπως φαίνεται, ο πρόεδρος των Καταλανών, έχει καταλήξει και στον αντικαταστάτη του Ολλανδού, ο οποίος είναι ο Τσάβι Ερνάντες. Μία από τις θρυλικότερες μορφές στην Ιστορία των «μπλαουγκράνα» και πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από τους καλύτερους ανασταλτικούς μέσους όλων των εποχών.
 
    Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον 41χρονο προπονητή, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αλ Σαντ του Κατάρ. «Ο Τσάβι μεγαλώνει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, με την επισήμανση, ότι οι ποδοσφαιρικές ιδές και απόψεις του Τσάβι, θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά. Η εφημερίδα αναλύει τα δεδομένα, υποστηρίζοντας πως το σύστημα διάταξης 4-3-3 και η αγάπη του Τσάβι για το παιχνίδι κατοχής, είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, προκειμένου να είναι ο «εκλεκτός» του Λαπόρτα για τον πάγκο της ιστορικής ομάδας, που διανύει ένα μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags