Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς - Ανησυχία για Βόλο - Προβληματίζει στο Κορωπί ο Παλάσιος
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-25 17:12:00

Απόφαση Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς - Ανησυχία για Βόλο - Προβληματίζει στο Κορωπί ο Παλάσιος

Sportdog Team
Απόφαση Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς - Ανησυχία για Βόλο - Προβληματίζει στο Κορωπί ο Παλάσιος

Η πίεση στον Παναθηναϊκό και οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης για τον Σέρβο προπονητή. Ποια θα είναι η 11αδα με τον Βόλο και οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Αργεντινός, αν και είναι φανερά ανέτοιμος.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τη νοοτροπία που υπάρχει στο Τριφύλλι βλέπουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, κι αυτό αφορά όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και όχι μόνο τον έναν ή τον άλλον.

Για την ώρα ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι βρίσκεται μακριά από την κριτική, έστω την αυστηρή κριτική. Γιατί είναι γεγονός ότι δεν γίνεται μια ομάδα να είναι έτοιμη τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που ήταν αδούλευτη τακτικά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και χρειάζεται να αλλάξει η νοοτροπία της. Αλλά και να μάθουν/συνηθίσουν οι παίκτες σε βασικά πράγματα για την ανάπτυξη της ομάδας, στοιχεία που δεν βρήκε στην ομάδα όταν ήρθε ο Σέρβος προπονητής...



Ο Γιοβάνοβιτς δείχνει ότι το παλεύει, πρέπει να πάρει χρόνο και η διοίκηση αναμένεται να του δώσει χρόνο ακόμα κι αν με τον Βόλο το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Μπέου είναι μια πολύ καλή ομάδα, με φοβερά τρεξίματα, συν ότι υπήρχε συνέχεια από Ισπανό προπονητή σε Ισπανό προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στο παιχνίδι με τον Βόλο, ούτε καν η ισοπαλία δεν καλύπτει τους Πράσινους, καθώς έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Στα αγωνιστικά, αυτό που συζητιέται για τον Παλάσιος και την παρουσία του στο βασικό σχήμα της 11άδας, έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί από το πρωτάθλημα της Αργεντινής σε εκείνο της Ελλάδας. Κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται ακόμα και στις προπονήσεις.
Πάντως δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και βασικός στο παιχνίδι με τον Βόλο, ακριβώς γιατί είναι παίκτης που μπορεί να ανακατέψει την αντίπαλη άμυνα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags