Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Πρώτο μήνυμα Σεμέδο για τις κατηγορίες - Τι πόσταρε στο instagram - "Κάνουν λάθος όσοι..." (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-26 14:52:00

Πρώτο μήνυμα Σεμέδο για τις κατηγορίες - Τι πόσταρε στο instagram - "Κάνουν λάθος όσοι..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρώτο μήνυμα Σεμέδο για τις κατηγορίες - Τι πόσταρε στο instagram - "Κάνουν λάθος όσοι..." (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος στόπερ πήρε θέση για πρώτη φορά μέσω instagram για τις κατηγορίες για βιασμό, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να σηκωθεί ξανά και να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Με ανάρτησή του ο Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε ξανά την αθωότητά του για τις κατηγορίες βιασμού και έστειλε μήνυμα σε όσους τον κατηγορούν πως θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

"Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά", αναφέρει στο μήνυμά του ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @r.semedo35__oficial

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags