Facebook Pixel ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Killer Instict! Μπίσεσβαρ ο εξολοθρευτής
| 2021-09-26 22:25:00

Killer Instict! Ο Μπίσεσβαρ εξολόθρευσε την ΑΕΚ - Νίκη ΠΑΟΚ με σούπερ Ολλανδό (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Killer Instict! Ο Μπίσεσβαρ εξολόθρευσε την ΑΕΚ - Νίκη ΠΑΟΚ με σούπερ Ολλανδό (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 της Ένωσης στο μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Σε ένα παιχνίδι που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό του, ξεγυμνώνοντας τις αδυναμίες της, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκαν φοβερά διαβασμένοι απέναντι στην Ένωση, της οποίας τα αστέρια δεν φάνηκαν. Γέβτιτς, Τσούμπερ, Λε Ταλέκ, Λιβάι Γκαρσία εξαφανίστηκαν από το χορτάρι, ενώ η άμυνα των κιτρινόμαυρων εμφάνισε ξανά συμπτώματα αρρώστιας.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση, να μην κλειστούν, να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και παίξουν επιθετικά! Μάλιστα οι δύο τερματοφύλακες είχαν αρκετή δουλειά στα καρέ τους.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην ΑΕΚ! Στο 9' ο Γέβτιτς βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά ο Ελβετός σημάδεψε ψηλά άουτ. Εννιά λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Τζαβέλλα ήταν εύκολη λεία για τον Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ δειλά δειλά άρχισε να ισορροπεί.

Και να επιβάλλει την κυριαρχία του. Στο 22' ο Μπίσεσβαρ κατέβασε άψογα τη μπάλα στην περιοχή, πλάσαρε τον Στάνκοβιτς εύστοχα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 26' με τον Σβαμπ να σουτάρει άουτ, τρια λεπτά αργότερα όμως η προσπάθεια του Αούγουστο πήγαινε μέσα, αλλά ο Στάνκοβιτς με φοβερή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε δια ποδός Μπίσεσβαρ! Ο Ολλανδός έκανε εξαιρετική κίνηση του, σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Στάνκοβιτς αυτήν τη φορά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι έγινε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Αουγκούστο με κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ συνέχισε να διατηρεί το πάνω χέρι, με κινητήριο μοχλό τον Μπίσεσβαρ, με την ΑΕΚ να στερείται αντίδρασης! Οι αλλαγές των Ανσαριφάρντ και του Σάκχοφ δεν βοήθησαν ιδιαίτερα την Ένωση να γίνει πιο ουσιαστική! Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 68'.

Ο Τσούμπερ έκλεψε από τον Σίνγκλεϊ, μοίρασε στον Ανσαριφάρντ που απέτυχε να νικήσει τον Πασχαλάκη, ο οποίος βγήκε έγκαιρα και έβαλε μπλόκο στον Ιρανό, ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι είχε απόδοση κάτω του μετρίου. Στο 79' ο Μπίσεσβαρ κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Κούρτιτς, καθαρίζοντας τη νίκη για τον ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ! Έχασε ευκαιρίες. Έκανε άνω κάτω την άμυνα της ΑΕΚ, κέρδισε πέναλτι, σκόραρε. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ο MVP της αναμέτρησης.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο ΠΑΟΚ που δεν υπολόγιζε σε Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Ροντρίγκο και Καγκάβα, αντιμετώπισε ένα ακόμα πρόβλημα. Το πρόβλημα του Φερνάντο Βαρέλα στη μέση τον έθεσε νοκ άουτ, παρότι είχε κάνει ένεση! Τη θέση του πήρε ο Μιχάι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη διάταξη 4-3-3, βάζοντας τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο εξτρέμ και αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Μιτρίτσα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν υπολόγιζε σε Άμραμπατ, Μάνταλο, Γαλανόπουλο και Λάτσι. Ο Ντάρκο Γέφτιτς πήρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική φανέλα βασικού με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να εμπιστεύεται το σχήμα (4-2-3-1) με το οποίο παρέταξε την ομάδα του κόντρα στη Λαμία.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου, 4-3-3): Πασχαλάκης – Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ – Σβαμπ (75' Εσίτι), Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς (75' Μουργκ, 89' Μιτρίτσα), Σβιντέρσκι, Μπίσεσβαρ.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Χατζισαφί (75' Μοχαμαντί), Βράνιες, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ (86' Σιμόες), Σιμάνσκι (60' Σάκχοφ), Γέβτιτς (60' Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (86' Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Αραούχο.

Η ΦΑΣΗ: Το χαμένο τετ α τετ του Ανσαριφάρντ στο 68'. Ο Τσούμπερ έκλεψε φοβερά από τον Σίντκλεϊ, έδωσε στον Ιρανό, ο οποίος αν ήταν προσεκτικότερος θα είχε ισοφαρίσει σε εκείνο το χρονικό σημείο και η ομάδα του, αναπτερώνοντας το ηθικό της ομάδας του.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Στο 22' ακυρώθηκε γκολ του Μπίσεσβαρ ως οφσάιντ. Στο 48' ο Στάνκοβιτς βγήκε α τετ με τον Στάνκοβιτς που του έβαλε στόπ, στη συνεχεία όμως υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ. Στο 77' ο Μισελέν ανέτρεψε τον Μπίσεσβαρ οριακά και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Στο 83' ακυρώθηκε το γκολ του Μοχαμαντί με τη χρήση VAR, καθώς ο Αραούχο επηρεάζει το οπτικό πεδίο του Πασχαλάκη.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΟΚ πλησίασε τον Ολυμπιακό στο -1 από την κορυφή, έχοντας 9 βαθμούς και συγκατοικεί με τον Βόλο στη 2η θέση. Η Ένωση παρανένει 3η με 7 βαθμούς.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags