Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξέσπασμα οπαδών για Μιλόγεβιτς: "Χειρότερος ο Χιμένεθ; Πάρτι ο Μπίσεσβαρ, τραγικός Καρίμ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-26 23:06:00

Ξέσπασμα ΑΕΚτζήδων κατά Μιλόγεβιτς: "Χειρότερος ο Χιμένεθ; Πάρτι ο χοντρός, δεν μπορεί ο Τζαβέλλας"

Sportdog Team
Ξέσπασμα ΑΕΚτζήδων κατά Μιλόγεβιτς: "Χειρότερος ο Χιμένεθ; Πάρτι ο χοντρός, δεν μπορεί ο Τζαβέλλας"

Οργή στον κόσμο της Ένωσης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

ΑΕΚ: Ξέσπασε ο κόσμος μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Ενωσίτς τα έβαλαν με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Η κριτική τους στο πρόσωπό του είναι πολύ αυστηρή και υποστηρίζουν, ότι ο προκάτοχός του, Μανόλο Χιμένεθ, θα είχε καλύτερη τύχη με τις μεταγραφές που έγιναν φέτος. Διαβάστε μερικά σχόλια που συγκέντρωσε το Sportdog:

8 συνεχόμενα επίσημα ματς, χωρίς νίκη επί του ΠΑΟΚ...

Το απόλυτο ξεβρακωμα και η ανώμαλη προσγείωση που όλοι φοβόμασταν.

Δυστυχώς στο χορτάρι κρίνονται τα πάντα. Αποδεικνύει ότι η ομάδα θέλει δουλειά.

Η απουσία του Αμραμπατ έβγαζε μάτια.

Ο μόνος που σώζεται από το ναυάγιο είναι ο Βρανιες.

Τραγικο συνονθυλευμα

Προπονητης δεν ειμαι ουτε μουρμουρης αλλα καποια πραγματα φωναζουν και μονο καποιος κολημενος η ασχετος δεν τα βλεπει.

1. Ολο το ματς ο Μπισεβαρ εκανε παρτυ απο εκει με τους γλυκανναλατους Γκαρσια -Μισλεν.Βαλε ανθρωπε μου ενα παιχτη να τον κοβει που κανει παρελαση .

2.Δεν ταιριαζει με τιποτα ο Βρανιεσ με τον Τζαβελα. Πρεπει να δοκιμασει κατι αλλο.Ο Τζαβελας δεν μπορει να παρει κεφαλια απο κανεναν.

3.Ο Λε Ταλεκ σαν αμυντικο χαφ ειναι μονιμα πισω ενα κλικ απο τους επιτιθεμενους.

4.Ο ΜΙλογεβιτς δεν μπορει να αλλαξει την ροτα του ματς.Εχει καρμπον στο μυαλο του τις ιδιες αλλαγες που δεν του βγαινουν.

Θελει δουλεια η ομαδα ακομα αρκετη μεχρι να δεσουν μεταξη τους.Παντως ο Μιλογεβιτς 3 παιχνιδια ζοριστικε και στα 3 τα κανε σκατα. Βελεζ-Οφη-Παοκ. Κατι πρεπει να γινει δεν ξερω αν ειναι καλος προπονητης η οχι αλλα σιγουρα μεχρι τωρα στις εξετασεις εχει παρει ΜΗΔΕΝ

Να φευγει ο Μιλογεβιτς οσο ειναι νωρις μη παει τζαμπα και φετος η χρονια.

Χωρίς προπονητή δε πάμε πουθενά..αλλά ξέχασα μας έφταιγε ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο με αυτό το ρόστερ πόσο χειρότερος θα ήταν?

Κάνουν την πιο εύκολη νίκη φέτος με έναν χοντρό που όταν μας βλέπει μας έχει στη φάπα, μας κερδίζουν με διδυμο Μιχαϊλίδη μιχαι,είναι ήδη 2 μήνες μαζί η άμυνα και ακόμα δεν συνεννοούνται στα βασικά , παίζουν με ψυχή και εμείς σαν Τιτίκες όπως πάντα , μας δίνουν τη μπάλα και την χάνουμε μόνοι μας μπροστά , είμαστε αργή σε όλα , η φανέλα κάθε χρόνο μικραίνει συνεχώς και εμεις ασχολούμαστε αν θα παίξει ο Μάνταλος αν θα έρθει ο εντσαμ και αν ο τσουμπερ λέγεται ζουμπερ η τσομπερ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας κοροϊδεύουν και οι πέτρες!

τραγικος Ανσαριφαρντ... εχασε τετ α τετ.. κ ειναι υπευθυνος για το ακυρωθεν γκολ που πηγε σαν στ0κος κ εκατσε πανω στον πασχαλακη σε θεση οφσαιν.. κ τραγικος Μιλογεβιτς που δεν εβλεπε οτι ολος ο παοκ ηταν μπισεσβαρ να βαλει εναν παιχτη πανω του...

Παίζουμε χωρίς προπονητή.... Να φύγει όσο είναι νωρίς να σωθεί η χρονιά. Είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος.

Ούτε αρχή ούτε μέση ούτε τέλος έχει η ομάδα σέντερ Μπακ δυναμίτη θέλει και αλλαγή προπονητή χθες

Μιλογεβιτς μεγάλος καληνύχτας.Κραταει στον πάγκο μέχρι το 85 τον τανκοβιτς και όσο η ομάδα χάνει 1-0 κάνει αλλαγή αριστερό ΜΠΑΚ... Χωρίς προπονητη η ομάδα δεν θα παίξει ποτέ

Καθαρά θέμα προπονητή και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που μπήκαν στο παιχνίδι και καθόλη την διάρκεια του.

Σταματήστε βρε κλαψιαρηδες. Νέα ομάδα είναι, κάντε λίγο υπομονή, έλεος πια!

Τό κακό δεν είναι η ήττα... Το κακό είναι ότι είμαστε ανύπαρκτοι... Άθλιοι

Η μόνη αδυναμία ο μιλογεβιτς και το ξέραμε από την αρχή... Με τέτοια ποιότητα να μένεις πίσω και να μην μπορείς να κρατήσεις ούτε 2 λεπτά τη μπάλα κατοχή συν αδιάφορια κάποιων παιχτών σημαίνει λίγος

Ο Tσουμπερ έδειξε γιατί είναι μεγάλος παίχτης, μόνος του έτρεχε

Δεν είναι το πρόβλημα ο προπονητής, το πρόβλημα είναι που πάλι δεν υπάρχει ένας παίχτης στο κέντρο να δημιουργήσει, οι επιθετικοί δεν μπορούν να παίρνουν τη μπάλα μόνοι τους και να δημιουργούν μόνοι τους.

Πάντοτε το χειρότερο πράγμα μετά από μια ήττα είναι η εσωστρέφεια και η ομάδα υποφέρει από αυτή την παθογένεια. Είθισται μετά από ένα στραβό αποτέλεσμα να μη μπορούμε να βγάλουμε αντίδραση με συνέπεια να χάνουμε ψυχολογία και να παρατάμε τη χρονιά. Όλη η φετινή σεζόν είναι ο άνθρωπος που θα έρθει στον πάγκο. Γενικότερα πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με τους Βαλκάνιους και τα κλισέ τύπου "ξέρει την ελληνική πραγματικότητα". Επιβάλλεται να έρθει κόουτς με βαρβάτο βιογραφικό και να αναλάβει να χτίσει ομάδα γιατί υπάρχει καλό υλικό.

Αν τις έκαναν αυτες τις μεταγραφές για το Μανόλο η ομάδα θα πήγαινε τρενο. Θα εκανε ένα σύνολο που θα έτρωγε σιδερα και θα είχε μεταλο νικητή. Αυτός έχει μείνει μόνο πανω στη ποιότητα ατομικά των παιχτων χωρίς να τους έχει δεσει έστω και λίγο μεταξύ τους σαν ομάδα.

Αυτό το έκτρωμα που είδαμε σήμερα,γιατί για έκτρωμα πρόκειται που έβγαζε κακά από πίσω,δηλώσεις δηλώσεις δηλώσεις,φτανειιιιι επιτέλους παίξτε μπάλα ρε,τον μισελεν ο κονέ τον είδε καλά???


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εγκλήματα" Μιλόγεβιτς στην Τούμπα - "Άφαντοι" Γκαρσία, Γέφτιτς και Τσούμπερ - Χάνει τα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags