Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Απόλυτα ευχαριστημένος ο Λουτσέσκου - "Είμασταν φανταστικοί - Ο κόσμος να αντέξει την πίεση"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-26 22:59:00

Απόλυτα ευχαριστημένος ο Λουτσέσκου - "Είμασταν φανταστικοί - Ο κόσμος να αντέξει την πίεση"

Sportdog Team
Απόλυτα ευχαριστημένος ο Λουτσέσκου - "Είμασταν φανταστικοί - Ο κόσμος να αντέξει την πίεση"

Πολύ ευτυχισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, ενώ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να παραμείνει ενωμένος και να αντέξει την πίεση.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Άκρως ευχαριστημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, στην κάμερα της Nova, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα.

Τη νίκη με την ΑΕΚ και την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Κάναμε μία φανταστική εμφάνιση. Πάντα είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Σήμερα ήταν ένα διαφορετικό ματς από αυτά με Αστέρα και Παναιτωλικό. Σήμερα είμαι ικανοποιημένος από το πως παίξαμε".

Τον κόσμο και τη στήριξή του στο γήπεδο: "Όλα έχουν σημασία. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η ενότητα. Ότι παίρνουμε αυτό το χειροκρότημα. Να είμαστε ενωμένοι. Θα υπάρξουν παιχνίδια που παίξουμε καλά και σε άλλα όχι. Να είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε την πίεση".

Το πρόβλημα με τον Βαρέλα: "Ανησυχώ για τον Βαρέλα. Για τη δική του υγεία και κατάσταση. Όμως η ομάδα ξέρει. Όλοι ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπαίνουν και ξέρουν το τι να κάνουν", είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags