Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Γι’ αυτό επιστρέφει - Νέα εντολή Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 10:15:00

Αποκάλυψη για Σεμέδο: Γι’ αυτό επιστρέφει στον Ολυμπιακό - Αυτή είναι η νέα... εντολή Μαρινάκη!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη για Σεμέδο: Γι’ αυτό επιστρέφει στον Ολυμπιακό - Αυτή είναι η νέα... εντολή Μαρινάκη!

Τι συνέβη με τον Πορτογάλο και ποιες οι τελευταίες εξελίξεις στου Ρέντη. Ο Πόρτογάλος ετοιμάζεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, μετά από σχετική απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στη ραδιοφωνική εκπομπή του sportdog.gr στον Alpha 9.89.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος βρίσκεται εν μέσω δικαστικής περιπέτειας, μετά από καταγγελία 17χρονης σε βάρος του για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό. Απόρροια της υπόθεσης είναι ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό, μη συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως ούτε πριν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, αν και προπονούνταν κανονικά. Με απόφαση της διοίκησης είχε… μπει στο περιθώριο μετά τις κακές εμφανίσεις του στα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς και αν δεν υπήρχαν οι καταγγελίες, θα είχε πάρει μάλιστα και μεταγραφή στην Πόρτο.

Η όλη κατάσταση παρόλα αυτά αναμένεται να αλλάξει άμεσα, βάσει των όσων αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog "Οι Αδέσποτοι", στον Alpha 9,89!

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος στον "αέρα" της εκπομπής, ο Σεμέδο θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη μετά από απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα γυρίσει μόνο για προπονήσεις όπως πριν τις καταγγελίες ή θα αρχίσει σιγά σιγά να υπολογίζεται και για τα παιχνίδια, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα. Αν μάλιστα αρχίσει να μπαίνει και σε αποστολές, η επιστροφή του 27χρονου άσου θα προσφέρει μια πολύ σημαντική λύση στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επέλεξε να μην προχωρήσει σε μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας. Συνεπώς, ως... τέτοια θα λογίζεται ουσιαστικά ο Σεμέδο εάν γυρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ερυθρολεύκων.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημοσίως την Κυριακή για την υπόθεση μετά την καταγγελία σε βάρος του. Με ανάρτησή του στο Instagram, ο διεθνής Πορτογάλος άσος τόνισε πως είναι αθώος και υποσχέθηκε ότι θα αποδείξει σε όλους όσους δεν τον πίστεψαν ποιος είναι ο Σεμέδο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, πρέπει να συμπληρώσουμε, ότι ο υψηλόσωμος στόπερ έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στις 10 Αυγούστου, με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Στη συνέχεια, έμεινε εκτός αποστολής στα επόμενα ματς για αγωνιστικούς λόγους, προτού ξεσπάσει η υπόθεση η υπόθεση του φερόμενου βιασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καυγάς" και νεύρα μεταξύ παικτών του Ολυμπιακού εν ώρα αγώνα - Δικαίωση Μαρτίνς, κόντρα σε όλους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags