Facebook Pixel Τότεναμ - Χάρι Κέιν: Απίστευτη επίθεση των οπαδών της Τότεναμ σε Κέιν - "Να μην ξαναφορέσεις τη φανέλα της ομάδας"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 20:21:00

Απίστευτη επίθεση των οπαδών της Τότεναμ σε Κέιν - "Να μην ξαναφορέσεις τη φανέλα της ομάδας"

Sportdog Team
Απίστευτη επίθεση των οπαδών της Τότεναμ σε Κέιν - "Να μην ξαναφορέσεις τη φανέλα της ομάδας"

Ο Άγγλος επιθετικός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του εδώ και αρκετό καιρό, με τους οπαδούς των Πετεινών να ξεσπούν προς το πρόσωπό του μην αντέχοντας την εικόνα που παρουσιάζει ο ποδοσφαιριστής.

Τότεναμ - Χάρι Κέιν: Φαίνεται ότι η ήττα των Πετεινών από την Άρσεναλ την Κυριακή (26/9) ήταν η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς της ομάδας, που αντέδρασαν έντονα προς το πρόσωπο του Άγγλου επιθετικού λέγοντας "Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τέτοια ντροπή που υποστηρίζω τη Τότεναμ. Δεν θέλω να ξαναδώ τον Χάρι Κέιν να φορά τη φανέλα των Spurs".

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής είναι... άσφαιρος μετά από τέσσερις παρουσίες του στην Premier League, έχοντας από την αρχή της χρονιάς τρία τέρματα δύο στα προκριματικά του Europa Conference League και ένα στο Carabao Cup, όμως αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι το γεγονός πως οι εμφανίσεις έρχονται μετά από ένα καλοκαίρι που ο έμπειρος επιθετικός ζητούσε από τον Ντάνιελ Λίβι να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

"Ο Κέιν δεν φαίνεται ευτυχισμένος, δεν μοιάζει με τον εαυτό του όσον αφορά τη γλώσσα του σώματος. Φαίνεται ότι εξακολουθεί να έχει την καλοκαιρινή κατάσταση. Θα μπορούσε να είχε πετύχει δύο ή τρία γκολ και να εκτελέσει κάποιο πέναλτι, αλλά δεν είναι ο εαυτός του", σχολίασε ο Γκάρι Νέβιλ στο SkySports για τις εμφανίσεις του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags