Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίθανες ατάκες από παίκτη του ΠΑΟΚ - Ζητάει από τον εαυτό του να πάρει ρεπό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 21:17:00

Απίθανες ατάκες από παίκτη του ΠΑΟΚ - Ζητάει από τον εαυτό του να πάρει ρεπό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες από παίκτη του ΠΑΟΚ - Ζητάει από τον εαυτό του να πάρει ρεπό (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερές στιγμές έδωσε στον κόσμο ένας από τους βασικούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά που σε συνέντευξη ζήτησε από τον... εαυτό να πάρει... ρεπό μετά τη νίκη της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γιάσμιν Κούρτιτς - ΠΑΟΚ: Πολύ χαρούμενος και με όρεξη να... τρολάρει εμφανίστηκε στη συνέντευξη που έδωσε στο PAOK TV, ο Σλοβένος μέσος του Δικεφάλου του Βορρά μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας.

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

"Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε τόσο καλά και προσπαθούσαμε να βρούμε τις θέσεις μας στο γήπεδο, αλλά όταν είμαστε όλοι μαζί, αποφασισμένοι, με αυτοπεποίθηση, επιθετικοί, νομίζω πως μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο σε κάθε παιχνίδι και να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα πήραμε μια νίκη που αξίζαμε".

Ο προπονητής από την αρχή μιλάει για χαρακτήρα και νοοτροπία. Ήταν αυτοί οι δύο παράγοντες που έφεραν τη νίκη;

"Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριζόμαστε όσα μας λέει ο προπονητής ως ομάδα. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Ειδικά αυτοί που αγωνίζονται. Παίζει ρόλο η συμπεριφορά στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Όλα είναι σημαντικά και πρέπει να τα κάνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Αν καταφέρουμε να είμαστε ένα στο γήπεδο θεωρώ πως είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ:

"Νομίζω πως το πιο σημαντικό για εμάς δεν ήταν η εμφάνιση, αλλά η θέληση που δείξαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μιλήσαμε πολύ για αυτό. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε καλά ή όχι, σημασία έχει στο τέλος να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, να κερδίζουμε για εμάς, για τον σύλλογο, για όλους τους φιλάθλους.

Βλέπω πως κάθε φίλαθλος, κάθε κάτοικος της πόλης, κάθε παιδί νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ και τον αγαπάει. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε χαρούμενους όλους αυτούς τους ανθρώπους", είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags