Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Επιστρέφει ο Μπακάκης στα παιχνίδια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 10:00:00

Η πρώτη "καμπάνα" Μιλόγεβιτς για Τούμπα - "Καθαρίζει" ξένο άσο - Επιστρέφει ο… τελειωμένος στην ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η πρώτη "καμπάνα" Μιλόγεβιτς για Τούμπα - "Καθαρίζει" ξένο άσο - Επιστρέφει ο… τελειωμένος στην ΑΕΚ

Προβληματισμένος ο Σέρβος προπονητής, έρχονται μεγάλες αλλαγές μετά το... ναυάγιο με τον ΠΑΟΚ. Ποιος παίκτης που είχε πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του βρίσκεται στο... στόχαστρο και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην Ένωση.

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Μετά τον ενθουσιασμό της πρεμιέρας, στην Ένωση υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός τόσο για την εικόνα της ομάδας όσο και για ανεπιτεχή αποτελέσματα στις δύο εξόδους της από το ΟΑΚΑ. Μπορεί τα λάθη στο 3-3 με τον ΟΦΗ να μην τονίστηκαν τόσο λόγω των επίσημων παραπόνων της διοίκησης για τη διαιτησία, όμως η ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, έβαλε στο… στόχαστρο τόσο τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς όσο και αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ένας λοιπόν εξ αυτώ, που είχαν εντυπωσιάσει μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον δέχεται έντονη κριτική, είναι ο Κλεμέντ Μισελέν. Ο Γάλλος αν και βρέθηκε στο Τόκιο, με την Ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας του, δείχνει να διαθέτει χαρακτηριστικά που έψαχνε αρκετά χρόνια η ομάδα για την θέση του δεξί μπακ, ενώ μέχρι το ντέρμπι ήταν από τους διακριθέντες και στα τρία 90λεπτα του πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί.

Ωστόσο, η εμφάνισή του το βράδυ της Κυριακής και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε, έφεραν και πάλι στο προσκήνιο τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής των Κιτρινόμαυρων, που είναι στην ομάδα από το 2014 και έχει 196 συμμετοχές με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, μπορεί να έπαιξε στην αρχική ενδεκάδα των αγώνων με την Βελέζ Μόσταρ, για τα προκριματικά του Conference League, ωστόσο από τότε δεν είδε ξανά… αγωνιστικό χώρο.

Η εικόνα όμως του Μισελέν στην Τούμπα, φαίνεται πως «δούλεψε» υπέρ του και μάλιστα, αρκετοί εκτιμούν πως ο Έλληνας άσος δεν θα αργήσει να πάει ξανά την ευκαιρία του από τον Μιλόγεβιτς, που επίσης είναι προβληματισμένος για τη γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Έτσι λοιπόν, ο διεθνής άσος… ξεκινάει ζέσταμα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η Ένωση έχει κι άλλα ντέρμπι μπροστά της μετά από αυτό της Τούμπας, που θέλει να ξεχάσει. Ακολουθούν αυτά με τον Άρη (30/10), Ολυμπιακό (20/11) και Παναθηναϊκό (4/12).

Έτσι όση εμπιστοσύνη και προτίμηση να έχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Γάλλο αμυντικό, μιας και καλύπτει αυτά που θέλει από τον παίκτη στο δεξί άκρο στην ομάδα του, ξέρει και ο ίδιος καλά πως στα... ζόρια ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι πολύ σημαντικός. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τρόπο παιχνιδιού του Μπακάκη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σίγουρα χάνει στη δημιουργία και στον επιθετικό προσανατολισμό, όμως αμυντικά είναι πολύ σταθερός και χρήσιμος, σε αντίθεση με τον Μισελέν.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως την σεζόν του τίτλου, όταν η Ένωση ήξερε τον τρόπο που έπρεπε να καλύπτει την άμυνά της, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί 43 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι να μην φανεί σε κανέναν περίεργο αν δει βασικό σε δύσκολο αγώνα τον Μιχάλη Μπακάκη, μιας και είναι πάρα πολύ σε τέτοιες αναμετρήσεις να προτιμηθεί από τον Μισελέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λουτσέσκου δικαίωσε Μελισσανίδη - Τα 12 "λάθη" του Μιλόγεβιτς - Μέχρι... τέλους ή απόλυση τώρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags