Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11αδα με Φενέρ - Εκτός κορυφαία ονόματα - Απόφαση για Βαλμπουενά - Τικίνιο
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 13:22:00

Εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11αδα με Φενέρ - Εκτός κορυφαία ονόματα - Απόφαση για Βαλμπουενά - Τικίνιο

Sportdog Team
Εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11αδα με Φενέρ - Εκτός κορυφαία ονόματα - Απόφαση για Βαλμπουενά - Τικίνιο

Ο Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία, όπου θέλει θετικό αποτέλεσμα, για να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στο Europa League.

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με τη Φενέρ πλησιάζει και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι θα πάει στα σίγουρα στην Τουρκία, με ένα σύστημα 4-3-3 και γνωστά πρόσωπα.

Υπάρχουν θέσεις που είναι ανοιχτές για την 11άδα, για παράδειγμα "παίζεται" το δεξί άκρο τής αμυντικής γραμμής με τον Καμπρόβνικ και τον Ανδρούτσο (αν και ο Μαρτίνς δείχνει να έχει αδυναμία στον νεαρό Πολωνό), αλλά φαίνεται ότι μόνο μετά την τελευταία προπόνηση της Τετάρτης, στου Ρέντη, που η ομάδα θα ταξιδέψει για την Τουρκία, θα έχουμε περισσότερες απαντήσεις.

 

Ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό παρουσιάζει η επιστροφή τού Βαλμπουενά σε μια ομάδα και ένα γήπεδο που αγαπήθηκε πολύ, καθώς πέρασε κάποια χρόνια της καριέρας του εκεί, ενώ και ο Ονιεκούρου γνωρίζει το γήπεδο και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Προφανώς και οι δύο έχουν προβάδισμα, ακριβώς επειδή ξέρουν τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, για την 11άδα.

 

Ακόμα, ο Εμβιλά αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα, ενώ ο Αραμπί φαίνεται ότι έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Τικίνιο για την κορυφή της επίθεσης.

 

Άλλωστε, στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι θα βρουν μια πολύ δυνατή έδρα, με φανατισμένο κοινό, που όσο κι αν η Φενέρ ενδιαφέρεται για τον εγχώριο τίτλο φέτος, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ειδικών συνθηκών.

 

Τόσο λόγω του ότι πρόκειται για ελληνική ομάδα, όσο και γιατί ο Ολυμπιακός έχει παρελθόν με τον Βίτορ Περέιρα και προφανώς ο Πορτογάλος έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να δείξει πράγματα στους Πειραιώτες...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags