Facebook Pixel Λίβερπουλ: Πένθος στη Λίβερπουλ - Έφυγε από την ζωή ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της ιστορίας της (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 17:11:00

Πένθος στη Λίβερπουλ - Έφυγε από την ζωή ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της ιστορίας της (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πένθος στη Λίβερπουλ - Έφυγε από την ζωή ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της ιστορίας της (ΦΩΤΟ)

Θλίψη για τους Κόκκινους καθώς την Τρίτη (28/9) έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου, όπου μάλιστα είχε αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του 1966.

Λίβερπουλ - Ρότζερ Χαντ: Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών, την Τρίτη (28/9), ο θρύλος των Κόκκινων, μετά από μάχη πολλών χρόνων με ασθένεια. Ο Βρετανός είχε βάλει τρία τέρματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966, όταν κατέκτησε το Μουντιάλ με την εθνική Αγγλίας, ενώ με τους Reds είχε μετρήσει 285 γκολ σε 492 συμμετοχές και ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, μέχρι που το 1992 "έσπασε" το ρεκόρ του ο Ίαν Ρας, ενώ τα 244 τέρματα στο πρωτάθλημα εξακολουθούν να είναι ρεκόρ για τους Κόκκινους.

"Η Λίβερπουλ πενθεί για τον θάνατο του θρυλικού πρώην παίκτη Ρότζερ Χαντ. Λόγω των επιτευγμάτων του, τού απονέμήθηκε η τιμητική διάκριση του ιππότη και θα είναι για πάντα γνωστός ως «Σερ Ρότζερ» από τους υποστηρικτές του συλλόγου", αναφέρει η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

"Ο Ρότζερ Χαντ δεν έρχεται δεύτερος για κανέναν όσον αφορά τη σημασία του στην ιστορία της Λίβερπουλ, αυτό είναι ξεκάθαρο. Το να είναι ο σκόρερ-καταλύτης στην ομάδα του Σάνκλι και στη συνέχεια να κατακτά αυτούς τους πολύτιμους τίτλους πρωταθλήματος και το Κύπελλο Αγγλίας τον βάζει σε μια ομάδα θρύλων της Λίβερπουλ που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του συλλόγου που είμαστε σήμερα", ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θάνατο του Ρότζερ Χαντ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags