Facebook Pixel Κώστας Γαλανόπουλος - ΑΕΚ: Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η οριστική απόφαση για τον τραυματισμό Γαλανόπουλου - Τι θα γίνει
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 17:08:00

Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η οριστική απόφαση για τον τραυματισμό Γαλανόπουλου - Τι θα γίνει

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η οριστική απόφαση για τον τραυματισμό Γαλανόπουλου - Τι θα γίνει

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλό του και μετά από συνάντηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ και του Ολλανδού ειδικού Νικ Φαν Ντάικ πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις.

Κώστας Γαλανόπουλος - ΑΕΚ: Οριστική είναι πλέον η απόφαση που πάρθηκε και ο νεαρός μέσος της Ένωσης πρόκειται να μπει και πάλι στο χειρουργείο ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί από τον Δεκέμβριο του 2019.

Αυτό αποφασίστηκε μετά από συνάντηση που είχαν ο Ολλανδός ειδικός Νικ Φαν Ντάικ και του ιατρικού τιμ των Κιτρινόμαυρων και μετά από εισήγηση του πρώτου και πλέον πλέον απομένει ο χρόνος και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος λογικά θα χάσει το μεγαλύτερο, αν όχι όλο, μέρος της σεζόν της ΑΕΚ, όμως αντιμετωπίζει ψύχραιμα την κατάσταση και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags