Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Δεν σηκώνει... κεφάλι ούτε του χρόνου η Μπαρτσα - Εφτά φορές κάτω από τη Ρεάλ όσα θα μπορεί να ξοδέψει
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 22:44:00

Δεν σηκώνει... κεφάλι ούτε του χρόνου η Μπάρτσα - Εφτά φορές κάτω από Ρεάλ όσα θα μπορεί να ξοδέψει

Sportdog Team
Δεν σηκώνει... κεφάλι ούτε του χρόνου η Μπάρτσα - Εφτά φορές κάτω από Ρεάλ όσα θα μπορεί να ξοδέψει

Γνωστό έγινε την Τρίτη (29/9) το ανώτατο όριο μισθών για την επόμενη σεζόν οι ομάδες με τις διαφορές ανάμεσα στους Καταλανούς και τους Μαδριλένους να είναι... χαώδεις πράγμα που δείχνει ότι τα προβλήματα για τους Μπλαουγκράνα δεν τελειώνουν.

Μπαρτσελόνα: Περισσότερο δύσκολα από όσο πίστευαν είναι τελικά τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών κάτι που φαίνεται και μετά την γνωστοποίηση του salary cup των ισπανικών ομάδων από την διοργανώτρια αρχή της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας.

Οι Μπλαουγκράνα είναι και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων, μιας και το ανώτατο όριο που μπορούν να δώσουν για την σεζόν 2020-21 είναι στα 97 εκατομμύρια, ποσό 285 εκατομμύρια λιγότερα από την περασμένη χρονιά, κάτι που σημαίνει πως οι διαφορές από την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι χαώδης.

Η Βασίλισσα, χάρη στην σωστή οικονομική διαχείριση κατά τη διάρκεια της πανδημίας κατάφερε να αυξήσει το ανώτατο όριο μισθών κατά 270 εκατομμύρια, έχοντας πλέον... ταβάνι τα 739 εκατομμύρια, ποσό σχεδόν εφτά φορές μεγαλύτερο από αυτό της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags