Facebook Pixel ΑΕΚ: Τετ α τετ ανασύνταξης! Με ποιους παίκτες είχε face to face ομιλία ο Μιλόγεβιτς
| 2021-09-30 08:45:00

Τετ α τετ ανασύνταξης στην ΑΕΚ! Με ποιους παίκτες είχε face to face ομιλία ο Μιλόγεβιτς

Sportdog Team
Τετ α τετ ανασύνταξης στην ΑΕΚ! Με ποιους παίκτες είχε face to face ομιλία ο Μιλόγεβιτς

Προβληματισμός επικρατεί στην Ένωση μετά την Τούμπα και ο Σέρβος τεχνικός είχε συναντήσεις με 5 ποδοσφαιριστές και ανθρώπους της Ένωσης.

ΑΕΚ: Προβληματισμός επικρατεί μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου η αθηναϊκή ομάδα φανέρωσε ξανά το κακό της πρόσωπο.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 στην Τούμπα και η επιστροφή στην εσωστρέφεια ήταν κάτι που φάνταζε νομοτελειακό, μετά τα όσα έχει περάσει η ομάδα την τελευταία τριετία, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η "Ώρα των Σπορ" σήμερα, την Τετάρτη, έγινε στα Σπάτα ένα τετ α τετ ανασύνταξης. Ο Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Τσίλη, είχε συναντήσεις με Κονέ, Παπαδημητρίου και Παναγιωτάρα, μαζί με τους Λιβάι Γκαρσία, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Στάνκοβιτς και Τσούμπερ.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο την 5η αγωνιστική απένατι στον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος μετρά 5 βαθμούς, έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα αυτήν από τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι, το οποίο για πολλούς ποδοσφαιρικούς αναλυτές άξιζε τη νίκη. Οπότε θεωρείται δεδομένο, ότι οι Αιτωλοακαρνάνες θα βάλουν ζόρια στην Ένωση.

Το ερώτημα είναι γιατί ο Σέρβος τεχνικός κάλεσε τους συγκεκριμένους παίκτες. Λιβάι Γκαρσία και Νταμιάν Σιμάνσκι είναι από πέρσι στην Ένωση, ενώ ο οι υπόλοιποι τρεις παίκτες είναι φετινές μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags